Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : Tahko Golden Resort

Golfaajan paras juhannus vietetään tänä vuonna Tahkolla

Miksi et lähtisi tänä vuonna Tahkolle viettämään aktiivista juhannusta? Aivan golfkentän kupeessa Tahko Golden Resortin huvila-alueella sijaitsevat hyvin varustellut paritalo- ja erillishuvilat takaavat rauhallisen ja ylellisen keskikesän juhlan.

Tahko Golden Resortin juhannuspaketti sisältää kolmen yön huvilamajoituksen ravintolassa tarjoiltavine aamiaisineen ja lounaineen, tunnelmallisen aattoillan BBQ:n parissa, sekä aidot juhannustanssit. Viikonlopun täydentää lauantain rento golfkisa.

Tahko Golden Resortin juhannuspakettiin kuuluu jokaiselle majoittujalle kaksi pelilippua Tahko Golfin kehutuille kentille tai vaihtoehtoisesti sähkömaastopyörän ilmainen vuokraus kahdeksi tunniksi kahtena päivänä.

Maittavat buffet-aamiaiset perjantaista sunnuntaihin sekä laadukkaat buffet-lounaat perjantaina ja lauantaina tarjoillaan Golden Resortin ravintolassa.

Majoitukset upeissa huviloissa

Golden Resortin huvilat sijaitsevat aivan Lake- ja Forest-golfkenttien välittömässä läheisyydessä omalla rauhallisella alueellaan. Hienoissa huviloissa on todella hyvin varustellut keittiöt, isot saunatilat ja jokaisessa makuuhuoneessa oma kylpyhuone.

Paritalohuviloissa on kolme makuuhuonetta sekä parvelle sijoittuva neljäs makuutila. Pysäköintiin on isot autopaikat. Tilavissa ja ylellisissä neljän makuuhuoneen erillishuviloissa on lisäksi kahden auton talli.

Aattoillan ulkoilmajuhla

Juhannusaattona perjantaina ravintolan terassilla aivan golfkentän ykköstiin vieressä juhlistetaan keskikesää runsaalla ja monipuolisella ulko-BBQ:lla.

Juhlimista säestää iskelmäorkesteri, jonka tahdissa pääsee pyörähtämään perinteiset juhannustanssit.

Golfia tai sähköpyöräilyä

Tahkolla voit valita kahdesta erilaisesta kenttärankingien kärkipäässä jatkuvasti keikkuvasta golfkentästä toisen tai pelata ne molemmat. Golden Resortin huviloita lähempänä sijaitseva Lake & Forest on kentistä leppoisampi. Pitkä kenttä ja kapeat väylät tarjoavat erilaisia haasteita kuin puistomainen ja kaunis Old Course.

Golfin pelaamisen sijaan voi valita kahtena päivänä kahdeksi tunniksi sähkömaastopyörän käytön.

Lauantaina pelataan Lake & Forest -kentällä rento juhannuskisa, johon osallistumisen voi hoitaa halutessaan vaikkapa toisella majoituspakettiin sisältyvistä kahdesta green fee -lipusta.

Käyttämättä jääneet peliliput voi käyttää koska tahansa kauden 2023 aikana.

Tahkon juhannuspaketti nyt etuhintaan

Osta Golden Resort juhannuspaketit puolihoidolla 22.-25.6.2023 sähköpostitse info@tahkochalet.fi tai puhelimitse 017 483 200 tai valmis paketti neljälle hengelle GoGolf Shopista.

  • Huvila neljälle 499 € / hlö / 3 vrk (norm. 599 € / hlö)
  • Paritalohuvila neljälle 449 € / hlö / 3 vrk (norm. 549 € / hlö)
  • Lisähenkilöt 399 € / hlö / 3vrk

Majoitukset max 8 hlöä. Lisäksi huviloihin mahtuu kaksi lisävuodetta.

Etsi luettavaa