Hyppää sisältöön

Golf World Awards valitsi Suomen parhaan golfkentän ja -hotellin

Kytäjän South East valittiin Suomen parhaaksi kentäksi Dubaissa.

Kytäjän South East -kenttä on valittu Suomen parhaaksi golfkentäksi ja Kultaranta Resort Suomen parhaaksi golfhotelliksi kansainvälisen World Golf Awardsien palkintogaalassa.

Viime viikolla Dubaissa järjestetyssä World Golf Awardsissa palkittiin golfmaailman parhaita toimijoita ja palveluita.

Suomesta palkittiin kolme tahoa: parhaana kenttänä Kytäjä Golfin South East, parhaana golfhotellina Kultaranta Resort sekä parhaana matkanjärjestäjänä Golf Tailors.

”Pitkäjänteinen työ golfmatkailun kasvattamisen eteen Kultaranta Resortissa on kantanut hedelmää, ja viimeiset vuodet ovat osoittaneet, että olemme merkittävä kohde kotimaan golfmatkailussa. Nöyränä jatkamme työtä koko resortin voimin ja halumme on kasvaa ja kehittyä entisestään tulevina vuosina”, myyntipäällikkö Timo Salo sanoo.

Kultarannassa mentiin eteenpäin myös lukujen valossa.

”Tämä palkinto oli kruunu eilen päättyneelle hienolle golfkaudelle, jonka aikana pelattiin upeat 38 539 kierrosta. Aiemman kierrosennätyksen ollessa viime vuodelta 26 092”, Salo toteaa.

Kytäjän South Eastin valinta Suomen parhaaksi kentäksi oli jo neljäs. Aiemmin myös muissa kansainvälisissä rankingeissa menestynyt South East on saanut palkinnon vuosina 2015, 2017 ja 2019.

Golfalalla merkittäväksi tunnustukseksi nousseet World Golf Awardsit jaettiin nyt seitsemännen kerran. Palkintojen saaja määräytyy keväällä julkistettujen ehdokkaiden kesken käytävän yleisöäänestyksen perusteella.

Kytäjän kenttämestari Antti Koskela vastaanotti tiedon Suomen parhaan kentän -palkinnosta. tyytyväisenä.

”South Eastilla tehtiin alkukaudesta laaja viheriöremontti ja kenttä avattiin vasta heinäkuussa. Uskon että äänestystulos kertoo osaltaan, että loppukesästä Kytäjällä pelanneet ovat olleet tyytyväisiä uusiin viheriöihin”, Koskela toteaa.

”Palkinnot ovat tärkeitä golfalalla. Tärkeämpää on kuitenkin kehittää kenttää ja parantaa olosuhteita koko ajan, jotta pelaajat ovat tyytyväisiä pelikokemukseensa Kytäjällä.”:

Kytäjä sai kuluneella viikolla myös toisen tärkeän kansainvälisen tunnustuksen. Arvostettu brittimedia Golf World nosti Kytäjän uudella 2020 Top 100 Resorts in Continental Europe -rankingissa sijalle 91.

Etsi luettavaa