Hyppää sisältöön

Golf Skyn uusi liike aukeaa perjantaina: ”Tämä on jotain, mitä täällä ei ole aiemmin nähty”

Golf Skyn Turun-liike alkaa olla viimeistelyä vaille valmis.

Tällä viikolla se aukeaa, Golf Skyn uusi myymälä Turkuun – tai tarkalleen ottaen Raision Kuninkojaan. Ovet aukeavat perjantaina 9.4. kello 10.

”Hyvältä näyttää, suoraan sanottuna helkkarin hyvältä. Tästä tulee hieno myymälä”, hehkuttaa Golf Skyn Turun myymäläpäällikkö Jussi-Pekka Mäki.

Jussi-Pekka Mäki on Golf Skyn myymäläpäällikkö Turussa.

Jussi-Pekka Mäki on Golf Skyn myymäläpäällikkö Turussa.

Golf Sky

Tavoitamme Mäen henkilökunnan koulutuksen jälkeen puhelimitse. Hänen lisäkseen myymälään on palkattu yhdeksän työntekijää. Vaikka kiire on liikkeen viimeistelyvaiheessa kova, Mäeltä löytyy hetki aikaa katsoa hieman ympärilleen ja kuvailla näkemäänsä.

Mikä tekee uudesta myymälästä näyttävän?

”Mustan lattian muodostava kontrasti valkoisiin seiniin tekee tilasta tyylikkään näköisen”, Mäki toteaa.

”Tällaista ei ole täällä aiemmin nähty”

Golf Skyn uuden liikkeen myötä Turun alueen golfvälineiden tarjonta paranee oleellisesti, sillä aiemmin alueella ei ole sijainnut suurta golfmyymälää. Uudessa liikkeessä on yli tuhat neliötä, joten ei ihme, että paikalliset pelaajat ovat kohisseet siitä jo etukäteen.

”Yhden lajin myymäläksi tämä on todella suuri. Ja kun vertaa muihin golfalan myymälöihin Turussa, niin voidaan sanoa, että tämä on jotain, mitä täällä ei ole aiemmin nähty”, Mäki toteaa.

Mäki itsekin hieman ihmettelee sitä, miksi Turkuun ei ole aiemmin avattu suurta välineliikettä, sillä pelkästään Turun alueen golfseuroihin kuuluu noin 10 000 jäsentä.

”Suurin syy (liikkeen puuttumiseen) on varmaankin se, että satsaus tällaisen myymälän rakentamiseen on melkoinen”, Mäki arvioi.

”Pelaajia ja kenttiä on täällä päin paljon, ja puhetta meidän avaamisesta kuulee paljon. Ainakin itsestäni tuntuu siltä, että kysyntää riittää”, hän sanoo.

Kaikki suuret merkit tarjolla

Liikkeeseen tulee tarjolle kaikkien suurten välinemerkkien tuotteet. Myös vaatteet valtaavat alaa lattiapinta-alasta mukavasti.  

”Golfvaatteiden materiaalit ovat  hienoja, eivät ne pääse oikeuksiinsa nettikaupassa ostettaessa. Täällä asiakas pääsee hipelöimään materiaaleja ja huomaamaan, että jos on vaatteilla hintaan, niin on niillä laatuakin”, Mäki sanoo.

Golfvaatteet vievät myymälän pinta-alasta suuren osan.

Golfvaatteet vievät myymälän pinta-alasta suuren osan.

Golf Sky

Myymälästä löytyy kaksi Trackman-analysaattoria, jotka mahdollistavat golfmailojen ammattimaisen mitoituksen. Kyseessä on tiettävästi koko talousalueen ainoa paikka, jossa mailoja voi tulla fittaamaan joka päivä.  Talvisin Trackmanejä vuokrataan myös viihdekäyttöön eli simulaattoreiksi.

”Asiakkaalle saadaan juuri hänelle sopivat mailat, eikä sikaa tarvitse ostaa säkissä”, Mäki sanoo.

”Mailoissa, bägeistä ja muissa kovan tavaran varusteissa vahvuutemme on valikoiman laajuus. Se, mitä meiltä ei löydy, voidaan tilata. Voi melkein sanoa, että vain taivas on rajana.”

Uuden liikkeen osoite on Itäniityntie 11. Se sijaitsee lähellä Kauppakeskus Myllyä. Turun keskustasta Kuninkojaan on alle seitsemän kilometriä. Naantaliin ja Maskuun karauttaa autolla vajaassa vartissa. 

Koronan vuoksi liikkeessä ei järjestetä avajaistempausta, mutta avajaistarjouksia liikkeestä toki löytyy.

Golf Sky on osa GoGolf-konsernia.

Etsi luettavaa