Hyppää sisältöön

Golf Skyn Henri Satama: ”Hyvin palveltu asiakas on paras käyntikorttimme”

Henri Satama on noussut lyhyessä ajassa Golf Skyn Espoon myymälän luottohenkilöiden eturiviin

Espoon Suomenojan välineasiantuntija Henri Satama esittelee videolla maanantaina päättyvien synttärimyyntien omat suosikkinsa, ja kierrättää katselijat läpi Suomen suurimman golfmyymälän.

Golf Skyn 6-v Synttärimyynnit ovat loppusuoralla. Maanantai on viimeinen myyntipäivä. Golf Skyn Espoon myymälässä oli sunnuntaina lämpimästä kelistä huolimatta, tai siitä johtuen erittäin paljon asiakkaita. Hyviä pelikelejä saattaa olla edessä pitkälle syksyyn.

”Koko kausi on ollut ilahduttavan vilkas, ja asiakkaat ovat löytäneet uuden myymälämme varsin hyvin. Synttärimyynnit tietysti vilkastuttavat entisestään kävijämääriä. Aika ei tule pitkäksi”, vakuutti välineasiantuntija Henri Satama

Synttärimyyntien suosituimpiin tuotteisiin lukeutuvat kauden 2020 uutuuskengät

Synttärimyyntien suosituimpiin tuotteisiin lukeutuvat kauden 2020 uutuuskengät

Teemu Tyry

Espoon liike on pinta-alaltaan maaamme suurin, tilaa on 2000 neliömetriä ja valikoimat ovat todella laajat. Synttärimyyntejä varten varastoja on täydennetty.

”Synttärimyynteihin tulevilla asiakkailla on usein,  mutta ei suinkaan aina, joku tietty tuote mielessään. Myymälän valikoimiin tutustuessa heräteostoksia tehdään ilahduttavan ahkeraan”, Henri Satama huomioi.

Satama on menestynyt ammattilaispelaaja,  joka aloitti työskentelyn Golf Skyssa vuosi sitten. Peliuraa hän jatkaa kansallisella tasolla ja on omasta mielestään löytänyt välinemyynnin ja pelaamisen välillä hyvän tasapainon.

”Tietysti veri vetää kentille ja kisoihin. Oma pelaaminen tukee myös ammatillista kehittymistä Golf Skyssa, ja pitää pääkopan vireänä.”

Satamalla on kilpapelaajan uransa johdosta vankka osaaminen ja ymmärys etenkin mailojen anatomiaan, jonka johdosta hän tekee paljon mailfittauksia, sekä myös golfopetusta Golf Skyn myymälässä, sekä kotikentällään Nurmijärvellä.

Clevelandin wedget, Utility raudat sekä Mavrik draiveri suosituslistalla

Oheisella videolla Satama nostaa suosituksinaan esiin Utility Iron-mailoja sekä wedgejä, joiden hankkimisen yhteydessä myyjän ammattitaito ja fittaus ovat suuresssa arvossa.

”Asiakkaan tarpeiden ja toiveiden kartoituksesta kaupankäynti lähtee. Tämän ammatin parhaita puolia on nimenomaan se, että yhteistyössä löydetään sopivat tuotteet, olivat ne sitten mailoja, kenkiä, asusteita tai muita harrastamiseen liittyviä välineitä.”

Henri Satama on luonteeltaan  rauhallinen, tunnollinen ja hyvä kommunikoimaan erilaisissa tilanteisssa.

”Asiakkaan luottamuksen saavuttaminen ei vaadi taikatemppuja, se rakentuu hyvästä ihmisläheisestä palvelusta. Hyvin palveltu asiakas on paras käyntikorttimme”, Henri Satama muistuttaa.

Golf Skyn 6-v. Synttärimyynnit käynnistyivät 18. syyskuuta ja päättyvät verkkokaupan osalta maanantaina 28. syyskuuta kello 24.00.  Kaikki tuotteet ovat esillä ja hankittavissa tarjoushinnoin  Golf Skyn verkkkokaupasa, sekä Nokian, Espoon ja Vantaan myymälöissä.

Viisi tuoteryhmää joita kannattaa Synttärimyynneistä hankkia:

1. Draiverit 

-Kauden kuumat uutuudet erikoishinnoin ja asiakkaalle fitattuna ilman erillistä kustannusta!

2. Utility irons, wedget ja putterit 

-Syksyn peleihin sisäänajettavaksi, talviharjoittelun myötä uusia vahvuuksia kaudelle 2021

3. Kengät

-Nyt on edullisin aika täydentää kenkävarastoa syksyn vaihteleviin keleihin sopivaksi

4. Sadeasut ja lämpimät asusteet kentälle ja muuhun liikuntaan

-Golfkauden jatkaminen pitkälle syksyyn onnnistuu luontevasti kelin mukaisissa asusteissa

5. Värilliset pallot

Syyskeleillä värilliset pallot löytyvät helpommmin ja piristävät mieltä.

Wilson Staff DX2 vihreä pallo tusinahintaan 11,95 on Synttärimyyntien suurimpia hittejä.

Golf Sky Synttärimyynnit ja tarjoukset

Etsi luettavaa