Hyppää sisältöön

Golf Sky vetäytyy Ruotsin kivijalasta

Golf Skyn liike avattiin Tukholmaan viime toukokuussa 2022.

GoGolf-konsernin välinekauppa Golf Sky vetäytyy Ruotsin kivijalkaliiketoiminnasta. Yhtiö jatkaa edelleen verkkokauppaliiketoimintaa Ruotsissa. 

GoGolf-konserniin kuuluva välinekauppa Golf Sky vetäytyy Ruotsin kivijalkaliiketoiminnasta. Yhtiö avasi reilu vuosi sitten ensimmäisen myymälänsä Tukholman Kungenskurvanin alueelle, mutta toimintaa ei ole saatu kannattavaksi tänä aikana.

“Avasimme vuosi sitten myymälän Ruotsiin tavoitteenamme kasvaa markkinassa voimakkaasti. Yleinen taloustilanne, kuluttajakäyttäytymisen voimakas muutos ja kruunun heikentyminen ovat kuitenkin tehneet Ruotsin markkinasta erittäin haastavan”, kommentoi Golf Skyn toimitusjohtaja ja perustaja Mikko Asonen.

Tämän takia Golf Sky Oy on päättänyt hakea tytäryhtiönsä Golf Sky Ab:n konkurssiin Ruotsissa.

Ruotsista vetäytymisen johdosta Golf Sky tekee alaskirjauksen. Liiketoiminnan muutokset eivät vaikuta henkilöstön osalta Suomen liiketoimintaan, vaan liiketoiminta jatkuu Suomessa ilman muutoksia. Ruotsin verkkokauppa on hoidettu Suomesta käsin jo aiemmin.

Mikko Asonen sanoo, että jatkossa yhtiö keskittyy Suomen markkinoille ja panostaa verkkokauppaan ulkomailla. Suomessa Golf Sky on välinekaupan markkinajohtaja.

Etsi luettavaa