Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : Golf Plaisir

Golf Plaisirin syksy: Matkustatko mieluummin ihastelemaan Atlantin aaltoja vai Välimeren lempeitä laineita?

Almerimar on hieno golfkohde lähellä Malagaa. KUVA: GOLF PLAISIR.

Golf Plaisirin syksyn matkavalikoimasta löytyy suosittuja ja moneen kertaan hyväksi havaittuja kohteita Espanjasta, Portugalista, Italiasta ja Ranskasta.

Kaikista Golf Plaisirin kohteista löydät monipuolisesti tietoa nettisivuiltamme, joten käy tutustumassa valikoimaan ja ota meihin yhteyttä, mikäli jokin asia jää mietityttämään tai haluat palvelua matkavarausten kanssa.

Tiesithän, että varauksen voit tehdä myös nettisivujemme kautta mihin vuorokauden aikaan tahansa ja kun siirryt tekemään varausta, näet myös matkaa koskevat muut hintatiedot, kuten yhden hengen huonelisämaksun, ei-pelaavan matka-alennuksen, mahdollisen ylimääräisen kierroksen green fee -hinnan tai ateriahinnan, mikäli valittavissasi on eri ateriavaihtoehtoja matkaviikolle.

Alla esittelemme tarkemmin suosittuja syksyn kohteitamme.

Espanja, Malagan alue: Almerimar ja La Cala

Almerimarissa nautit suomalaisen golfisännän palveluista ja pelaat 27-reikäisellä Gary Playerin suunnittelemalla kauniilla kentällä.

Viiden tähden hotelli sijaitsee aivan golfkentän kupeessa ja kävelymatkan päässä kauniista huvivenesatamasta ja alueen palveluista.

Julkisella liikenteellä pyrähdät viikon aikana vaikka Almeriassa asti. Almerimar on ollut Golf Plaisirin suosituin golfkohde kuluneen talven aikana.

La Calassa pelaajaa odottavat upeat vuoristomaisemissa sijaitsevat kolme 18-reikäistä kenttää Campo Asia, Campo America ja Campo Europa sekä viihtyisä neljän tähden hotelli ja spa sekä hyvät harjoittelualueet.

Käytettävissäsi on Golf Plaisirin skandinaavisen oppaan palvelut koko matkan ajan.

Espanja, Alicanten alueLa Sella, Villaitana ja La Torre

La Sella on noussut vuosien saatossa todella suosituksi golflomakohteeksi myös suomalaisten keskuudessa, eikä suotta.

Muutama vuosi sitten viihtyisäksi ja valoisaksi remontoitu Marriott-ketjun viiden tähden hotelli, hyvä ruoka, upeat maisemat sekä suojaisa ja mukavan pelattava 27-reikäinen José-María Olazabalin suunnittelema kenttä takaavat, että viihdyt.

Denian ja Javean ihaniin rantakaupunkeihin myös lyhyt taksimatka kohteesta. Golf Plaisirin suomalaisen golfisännän palvelut tässä kohteessa koko syksyn ajan!

Villaitana tekee vaikutuksen upealla sijainnillaan Benidormin kaupungin yllä sijaitsevassa rinteessä, josta on upeat näkymät Välimerelle yli Benidormin kaupungin. Pilvenpiirtäjät luovat särmää ja kontrastia maisemaan. Hotelli on kuin pieni espanjalainen kylä. Aktiivilomailijan unelmakohde. Kaksi golfkenttää, tennistä, pyöräilyä, upea spa ja kaupunkielämäkin lähellä.

La Torre tarjoaa useamman golfkentän palvelut samassa paketissa. Jack Nicklaus on suunnitellut Murcian alueelle hienoja ja vaihtelevia golfkenttiä, joista La Torreen matkaavat pelaavat tyypillisesti kolme tai neljä kenttää. La Torreen lähdetään nimenomaan nauttimaan golfista ja mukavasta matkaseurasta. Majoittumisen voit itse valita hotellin ja huoneistojen välillä. Vapaapäivänä kannattaa tutustua Murcian tai Cartagenan kaupunkiin, jossa koet palan aitoa Espanjaa ja ihastelet toinen toistaan kauniimpia rakennuksia.

Matkat on myynnissä syyskuun puolivälistä marraskuun loppuun, lähdöt lauantaisin.

Portugali, Lissabon: Praia D’El Rey

Portugalin Hopearannikon helmi Praia D’el Rey ihastuttaa laadukasta golfkenttää etsivän golfarin.

Kenttä on todella upea pelikokemus ja paranee vain viikon aikana. Toinen kenttä West Cliffs haastaa pelaajan ylittämään itsensä ja olemaan uhkarohkea tai pelaamaan vakaata järkipeliä. Kerrassaan upea fiilis ja upeat maisemat odottavat tässä kohteessa.

Majoituksen voit itse valita viiden tähden hotellista ja puolihoidosta nauttien tai edullisesti hyvissä huoneistoissa majoittuen ja itse kokkaillen tai piipahtaen eri ravintoloissa nauttimassa mm. Ihanista kalaruoista, joista portugalilainen keittiö on varsin tunnettu.

Lähdöt sunnuntaisin syyskuun puolivälistä marraskuun puolivälin yli. Kohteeseen matkustetaan Finnairin suorilla lennoilla.

Italia, Rooma: Parco De’ Medici, Rooma

Rooman lomalla pelaat golfia niin paljon kuin haluat, majoitut golfkentän vieressä, lähellä lentokenttää ja Rooman kaupunkia.

Rooman kaupunkiin siirryt kätevästi hotellin edullisella shuttlekuljetuksella, joten golfin lisäksi sinua odottaa kaupunkilomaelämykset, lukuita upeat nähtävyydet ja hyvä ruoka.

Lähdöt torstaisin syyskuun puolivälistä marraskuun puoliväliin Finnairin suorat lennoilla.

Ranska, Provence: Valescure

Valescure on ollut yksi suosituimmista golfkentistä Rivieralla jo 1800-luvulta lähtien. Majoitus tapahtuu suoraan kentän vieressä olevassa ihastuttavassa Najeti Golf Hotellissa. Provence ei tarjoa luksusta, mutta charmia ja sielukkuutta kylläkin.

Provencen valtit ovat tunnetusti yrtit, aurinko ja viinit. Tämäkös varsin mukava asia myös golfmatkaajalle.

Lähdöt lauantaisin syyskuun puolivälistä lokakuun loppuun Finnairin suorilla lennoilla.

Etsi luettavaa