Hyppää sisältöön

Golf Plaisir Madeira Trophy

Lämpimästi tervetuloa ensimmäiseen Golf Plaisir Madeira Trophy -kilpailuun. Kuten nimestä käy ilmi, kilpailu järjestetään Madeiralla Portugalissa.

Golf Plaisir Madeira Trophy

Ajankohdat 15.-22.11.2021 sekä 21.-28.2.2022

Kilpailu on kolmipäiväinen ja se järjestetään kolmella eri golfkentällä Madeiran ja Porto Santon saarilla. Tämä parikisa sopii kaikille parhaille ystäville tai pariskunnille, jotka rakastavat matkustaa ja kilpailla golfissa.

Kilpailu on myös sosiaalinen tapahtuma, mutta tietysti siellä kisataan tosissaan. Kilpailijoita tulee sekä Suomesta, Ruotsista että Tanskasta. Keskustelkaa parhaan pelikaverin, puolison tai perheenjäsenen kanssa ja varatkaa ikimuistoinen kisamatka ensi syksyyn tai kevääseen! 

Nähdään Madeiralla!

Santo da Serra Golf

Santo da Serran golfkenttä on 27-reikäinen, jonka postikorttimaisemat Atlantin yli ovat näkemisen arvoisia. Santo da Serra on isännöinyt European Tourin kilpailua Madeira Island Openia useaan otteeseen.

Santo da Serra sijaitsee korkealla vuoristossa, saaren itäosassa, josta on noin parinkymmenen minuutin ajomatka pääkaupunki Funchaliin.

Palheiro Golf

Palheiro Golf sijaitsee vuorilla 500 metriä Funchalin lahden yläpuolella. Tämän sijainnin ansiosta voit nauttia upeista näkymistä kaupunkiin ja Atlantille pelikierroksen ohessa. 

Kenttä on rakennettu vuonna 1993 ja kunnostettu vuonna 2003, jonka jälkeen se on noussut suosioon. Suunnittelija on tunnettu Cabell B Robinson.

Porto Santo Golf

Porto Santo Golfin on suunnitellut espanjalainen golflegenda Seve Ballesteros. Golfkenttä sulautuu luontoon ja on erittäin tyylikkäästi suunniteltu.

Viimeiset 9 reikää ovat dramaattisia ja kohtaavat kivisen reunan. Reiät 13, 14 ja 15 kulkevat suoraan kohti mahtavaa Atlanttia, ja se luo helposti Pebble Beach -tunnelman.

Lue lisää Madeiran matkoista ja ilmoittaudu mukaan>>

Etsi luettavaa