Hyppää sisältöön

Golf Pirkkala palkkasi uuden toimitusjohtajan – Tammer-Golfilla on puolestaan edessään uuden toiminnanjohtajan valinta

Markus Junni on valittu Golf-Pirkkalan uudeksi toimitusjohtajaksi.

Tampereen lähellä sijaitseva Golf Pirkkalan uusi toimitusjohtaja on Markus Junni, joka työskentelee Tammer-Golfin toiminnanjohtajana.

Golf Pirkkala Oy:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 33-vuotiaan Markus Junnin. Nuoresta iästään huolimatta Junni on kokenut golfalan ammattilainen.

Junni astuu uusiin saappaisiin Tammer-Golfin toiminnanjohtajan pestistä, jota tehtävää hän on hoitanut viiden vuoden ajan. Sitä ennen hän työskenteli Hyvigolfissa palvelupäällikkönä lähes kahdeksan vuotta. Työkokemusta Junnilla on myös caddiemasterin tehtävistä.

Golf Pirkkala Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mika Viitaharju perusteli Golf Pirkkalan sivuilla julkaistussa tiedotteessa lyhyesti valintaa. 

”Markuksella on monipuolinen kokemus golftoimialalta vuodesta 2007 lähtien. Golftoimiala on Markukselle elämäntapa, ei vaan pelkkä työ. Mielestäni Markus on oikea henkilö viemään Golf Pirkkalaa kohti tulevia vuosia”, Viitaharju kertoo golfkentän nettisivuilla.

Junni korvaa Golf Pirkkalassa Pasi Kristianssonin, joka siirtyy kokopäiväisesti golfkenttien monitoimikonetta kehittävään Turf Gamechanger Oy:öön.

”Pasi kehitti yhteisöämme voimakkaasti kymmenen vuoden ajan ja nyt hän siirtyy työskentelemään nopeasti kasvavaan omaan yritykseensä. Yhteisömme tulee jatkossa panostamaan lisää erityisesti asiakaskokemukseen, yhteisöllisyytemme
vahvistamiseen, palveluun ja edelleen laatutason nostoon kaikilla osa-alueilla”, Viitaharju kiitteli.

Kristianssonilla on Junnista pelkästään hyvää sanottavaa.

”Tunnen Markuksen jo vuosien ajalta ja Markuksen kädenjälki on tullut Pirkanmaalla positiivisesti näkyviin Tammer-Golfin kehittymisen myötä. Toivotan Markuksen iloisella mielellä tervetulleeksi Golf Pirkkalaan ja uskon uuden toimitusjohtajan ottavan uuden pestin sulavasti haltuunsa”, Kristiansson sanoo.

Etsi luettavaa