Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : GoGolf Shop

Golf on kivempaa neljästään – katso koko lähdön messudiilit

Golf on hauskinta kaverien ja perheen kesken.

Golf on upea harrastus, jossa voi viettää aikaa joko perheen kesken tai kaveriporukassa. Pelaamalla yhdessä voi myös säästää rahaa, jos hyödyntää parhaillaan käynnissä olevia GoGolf Shopin messutarjouksia.

Tähän juttuun olemme koonneet mielenkiintoisia GoGolf Shopin koko lähdön sisältäviä messutarjouksia eri kentiltä. Nyt kannattaa toimia, jos tietää, että kesällä on tiedossa matka perheen tai ystävien kanssa.

Tarjouksia on saatavilla eri kentillä golfautolla ja ilman. Täältä löydät kaikki koko lähdön sisältävät messudiilit ja alla tarjouksista mielenkiintoisia poimintoja.

Koko lähdöt Hirsala Golfiin

Kirkkonummella sijaitseva Hirsala Golf tunnetaan loistavasta kunnostaan.

Kesällä näkee pelata yömyöhään, joten hiljaisista iltakierroksista nauttivan kannattaa klikata tästä. Linkin takaa löytyy GoGolf Shopin messutarjous Hirsala Golfin iltavirkkukierrokselle todella halvalla, sillä green feet neljälle samassa lähdössä klo 19 jälkeen irtoaa ainoastaan 99 eurolla (norm. 299 €).

Mikäli haluaa pelata ilman aikarajoituksia, sekin Hirsalassa onnistuu messuhintaan 199 € (299 €). Mikäli haluaa pelata autolla, hinta on tuolloin 259 € (416 €).

Koko lähtö Kultaranta Resortiin

Kultaranta Resortin kentällä on leveät väylät ja lyhyet karheikot, mutta haasteita tuovat erityisesti vesiesteet. KUVA: LASSI PEKKA TILANDER

Kultaranta Resort tarjoaa onnistumisen elämyksiä upeassa saaristolaismaisemassa. Moni perhe ja kaveriporukka on viehtynyt merelliseen kokonaisuuteen, jossa tarjolla on golfin lisäksi tasokasta majoitusta ja paljon muitakin aktiviteetteja.

Golfreissua Turun suunnalle suunnittelevien kannattaa huomioida, että muun muassa Kultaranta Resortin green feet myydään nyt todella edulliseen hintaan.

Koko lähtö Tornio Golfiin

Tornio Golfissa riittää paljon vesiesteitä.

Jos et ole pelannut vielä Tornio Golfia, kannattaa ainutlaatuinen kenttä kokea viimeistään tänä kesänä. Vastaavaa kokemusta ei nimittäin Suomesta löydy, sillä väylät kulkevat Torniojoen suistossa ja vettä on todellakin pelissä miltei jokaisella väylällä.

Aikavyöhyke välillä vaihtuu ja palloja saattaa kulua, mutta jälkimmäistä kompensoi tietysti edullinen messuhinta: koko lähtö 120 € (norm. 160 €).

Koko lähtö Ruuhikoski Golfiin

Ruuhikoski Golfin on ehdottomasti vierailun arvoinen kenttä.
Ruuhikoski Golfin on ehdottomasti vierailun arvoinen kenttä.

Ruuhikoski Golf on Suomen ainoa Robert Trent Jones Jr:n suunnittelema golfkenttä. Se on todellinen helmi Pohjanmaalla, jonne kannattaa autoilla pelaamaan vähän kauempaankin.

Kerää siis autokunta golfareita ja säästä bensarahat hankkimalla koko lähdön tarjous Ruuhikoski Golfiin messukampanjan aikaan. Ilman aikarajoituksia koko lähtö maksaa 180 € (240 €). Jos tarkoitus on pelata touko-, syys- tai lokakuussa, hinta onkin enää 150 € (norm. 200 €).

Lappajärvellä pääsee kesken golfkierroksen siipiratasaluksen kyytiin.

Koko lähtö Järviseudun Golfseuraan

Järviseudun Golfseuran kotikenttä sijaitsee Lappajärvellä Etelä-Pohjanmaalla. Kumpuileva metsämaasto etuysillä tuo vaikeutta pituudellaan. Puistomaiset väylät takaysillä pelataan niemellä veden äärellä. Lahti ylitetään siipirataslautalla, mikä on Suomessa ainutlaatuista.

Jos et ole aiemmin kenttää pelannut, ensi kesänä kannattaa viimeistään vierailla kentällä. Nyt green feet koko lähdölle myydään hintaan 180 € (240 €) eli voit säästää pitkän pennin.

Koko lähtö Hills by GoGolfin ja Kurk Golfiin

Kurk Golf kasvatti jäsenmääräänsä absoluuttisesti ja Hill Side Golf Club suhteellisesti eniten.

GoGolf-kentät Hills by GoGolf ja Kurk Golf tarjoavat messujen kenties parhaan hinta-laatusuhteen, sillä kummallekin kentälle pääsee tulevalla kaudella rajoituksetta hintaan 115 € (norm. 236 €), kun toimii nopeasti messutarjousten ollessa vielä käynnissä.

Hinta per nenä kertyy alle 30 euroa, eikä tällainen tarjous tule todennäköisesti toistumaan enää kauden mittaan.

Kurk Golf on kiva 27 reiän puistokenttä Kirkkonummella ja Hills by GoGolf hieno 36 reiän kokonaisuus Vihdin Jokikunnassa.

Koko lähtö Revontuli Golfiin

Hankasalmella on saatu pelata kuluvalla kaudella erinomaisessa kunnossa olevalla kentällä
Revontuli Golf sijaitsee Keski-Suomessa.

Revontuli Golf on Hankasalmella sijaitseva hyvän mielen kenttä, jossa peli etenee nopeasti ja on helppo tehdä tulosta. Puita ja vesiesteitä on vähän. Alueen halki kulkeva harjumuodostelma jakaa kentän luontevasti kahtia ja tuo korkeuseroja ja näyttävyyttä.

Messuhintaan ostaessa mieli ei pahoitu, kun joutuu kaivamaan kuvetta, sillä koko lähdön green fee maksaa nyt vain 120 € (norm. 196 €). Kenttä sijaitsee osana lomakylää, joten majoitustakin tarvittaessa löytyy.

Koko lähtö Kerigolfiin

Kerigolf on Ronald Freamin suunnittelema kenttä Etelä-Savossa.

Kerigolfin on suunnitellut Ronald Fream, mutta nyt kenttää remontoidaan hiljalleen Mikko Ilosen suunnitelmien pohjalta. Ilonen myös vierailee tänä viikonloppuna pidettävillä Golfmessuilla Kerigolfin osastolla.

Golfkenttä on hieno 18 reiän kokonaisuus, joka haastaa paitsi pelillisesti ja fyysisesti. Jos suunnitteilla on vierailla tai viettää aikaa kesällä Kerimäen suunnalla, kannattaa rahaa säästäkseen ostaa green feet Kerigolfiin etukäteen edullisesti 170 €:lla (norm. 260 €).

Koko lähtö Bjärkas Golfiin

Bjärkas golf sijaitsee Kemiönsaarella.

Bjärkas Golf on mielenkiintoinen 18 reiän par 3 -kenttä Kemiönsaarella. Bjärkasin tila on toiminut vuodesta 1689 ja nykyään tilalla yhdistyvät golf ja majoitus. Kenttä tarjoaa haasteita kokeneemmalle pelaajalle, mutta sopii myös aloittelevalle pelaajalle.

Yksi Bjärkasin messudiileistä on koko lähtö, joka maksaa ainoastaan 100 € (norm. 152 €). Tarjous on käytettävissä koko kauden ajan.

Etsi luettavaa