Hyppää sisältöön

Golf Holdings Finland aloittaa yhteistyön yli kymmentä ruotsalaiskenttää operoivan GolfStarin kanssa – Kurkin pelioikeutetut pelaavat ilmaiseksi GolfStarin Tukholman-kentillä

Tony Trigell on GolfStarin hallituksen puheenjohtaja.

Ruotsalainen GolfStar ja enemmistön Kurk Golfista omistava Golf Holdings Finland ovat solmineet sopimuksen strategisesta yhteistyöstä. Pelaajille yhteistyö näkyy siten, että Kurkin pelioikeutetut pääsevät pelaamaan ilmaiseksi GolfStarin kentillä Ruotsissa.

Ruotsalainen GolfStar Nordic ja Golf Holdings Finland (GHF) ovat tehneet sopimuksen strategisesta yhteistyöstä, joka tuo paljon erilaisia hyötyjä molemmille toimijoille esimerkiksi IT-järjestelmien suhteen ja erilaisia ostoja keskittämällä.

Lisäksi GolfStar jakaa GHF:lle tietotaitoa useiden eri kenttien pyörittämisessä, joista sillä on pitkä kokemus. Nykyään se vastaa yli kymmenen ruotsalaisen golfkeskuksen operoimisesta. Osan kentistä se omistaa itse. Muutama vuosi sitten perustetun GHF:n tavoitteena on nousta Suomen suurimmaksi golftoimijaksi joko omistamalla tai operoimalla useita eri kenttiä.

”On mahtavaa saada kumppaniksi multi-course-operaattori, joka on nähnyt toiminnan eri puolet alusta lähtien”, sanoo GHF:n hallituksen puheenjohtaja Hans Weckman.

Golfin harrastajille strateginen yhteistyö näkyy siten, että Kurk Golfista pelioikeuden ostaneet pelaajat pääsevät pelaamaan ilmaiseksi GolfStarin omistamille kentille Tukholman seudulla. Vastaavasti GolfStarin jäsenet saavat pelioikeuden Kurk Golfiin.

”Uskomme, että tällä yhteistyöllä kykenemme tuottamaan asiakkaillemme yhä laadukkaampaa ja monipuolisempaa palvelua. GolfStarin tietotaidolla kehityksemme tulee olemaan myös merkittävästi nopeampaa”, Weckman toteaa.

”Golf on toimialana murroksessa Suomessa. Golfarit vaativat yhä joustavampia pelituotteita ja osakeomistaminen on menettänyt arvoaan golfin harrastajien keskuudessa, koska harrastajat eivät enää halua sitoutua yhteen kenttään”, sanoo Paavo Kettunen, joka on GoGolfin hallituksen puheenjohtaja ja GHF:n hallituksen jäsen.

GolfStar Nordicin tavoitteena on nimen mukaisesti olla keskeinen golftoimija kaikissa pohjoismaissa. GolfStarin hallituksen puheenjohtajan Tony Trigellin mukaan Pohjoismaissa eri markkinoilla on samankaltaiset haasteet.

”Menemällä läheisempään yhteistyöhön GHF:n ja GoGolfin kanssa GolfStar ottaa ensimmäisen askeleen Suomessa tähdäten vahvistamaan sekä yhteistyötä että markkina-asemaa. Odotamme nyt innolla yhteistyötä mukavien ja ammattitaitoisten suomalaisten naapuriemme kanssa”, Trigell toteaa yritysten yhteisessä tiedotteessa.

Etsi luettavaa