Hyppää sisältöön

GoGolfin raati räppäristä päätoimittajaan: Kuka voittaa Mastersin?

US Masters käynnistyy tänään iltapäivällä. GoGolfin toimitus antoi omat näkemyksensä kauden ensimmäisestä kilpailusta. Kenen sanaan luotat eniten?

US Masters saa myös useat työpaikat tekemään omia veikkauksiaan kisaa varten. GoGolfin toimituksen ja erinäisten golfvaikuttajien tietotaito mitataan nyt todenteolla, sillä alalla pitkään toimineet lajiniilot pyrkivät perusteluineen ennustamaan tulevan Masters -voittajan. Kenen lauseet ja perustelut tulevat olemaan lähimpänä, se selviää sunnuntaina! 

Vierumäki

Mikkelin lahja GoGolfille Jussi Miettinen: Justin Rose

”Veikkaan voittajaksi Justin Rosea. Viimeisestä kolmesta kisasta kaksi kakkossijaa ja toissa vuonna kymmenes. Osoittanut, että pystyy voittamaan isoja kisoja: olympialaiset 2016 ja US Open. Viime syksynä oli loistokunnossa ja maaliskuussakin pelasi kaksi onnistunutta kisaa.”

 

Ringsiden mestari vuosimallia 2000-jotain Nikke Tyry: Bubba Watson

”Bubba Watson. Kaveri on löytänyt itseluottamuksensa ja kun se on kunnossa, on homma aika paketissa. Bubba taivuttaa lyönnit istumaan väyliin kuin väyliin Augustassa ja hallitsee kentän. TOIVON Tigerin voittoa, mutta Bubban voitto on vain ja ainoastaan looginen.” 

 

Antti Vaalas uskoo Roryyn

Antti Vaalas uskoo Roryyn

Suomen johtava golfasiantuntija Antti Vaalas: Rory McIlroy

”Mun valinta on Rory. Koska ottanut career grand slam haasteen vastaan väistelemättä en voi kuvitella ettei voittaisi Augustassa joku päivä, niin miksi ei nyt ja edellisestä major voitosta jo hämmästyttävät neljä vuotta.”

Getty Images

Aprillipäivän Masters-sankari Tapio Pulkkanen: Tiger Woods

”Paljon kovakuntoisia pelureita. Tiger Woods voittaa. Tuntee kentän ja kevätkunto ollut loistava vaikkei voittoa vielä olekaan.”

 

Golfennustaja Petteri Ahomaa: Tiger Woods

”Tiger Woods. Jotta tarina olisi täydellinen, on tämä kirjoitettu golfjumalien suunnitelmiin jo aikojen alussa. Kuvan valitsin ihan päivän teeman mukaan, sillä illalla on HIFK:in peli.”

JVG – Jare Brand: Tiger Woods

”Kiinan silmät, kuiva suu. Maila kädes joku vois luulla, et oon Tiger Woods”

Mr. PGA Teemu Laakso: Alex Noren

”Alex Noren. Leirin siirto jenkkeihin on tuonut jo kakkossijan (Farmers Insurance Open) ja kaksi kolmatta tilaa tänä keväänä. Kaiken lisäksi mukava kaveri. En tosin muista lyökö fadea vai drawta.”

Tuleva Masters -voittaja Oliver Lindell: Bubba Watson

”Tiger tulee olemaan Top-10, mutta en usko, että voittaa. Bubba osaa kääntää palloa jokaiseen suuntaan ja on hirveessä tikissä. Tosi vaikea oikeasti sanoa kuka voittaa, mutta heitetään nyt Bubba.”

 

Etsi luettavaa