Hyppää sisältöön

GoGolfin lukija mukaan Patrik Laineen ja Aleksander Barkovin kisaan – osallistu Facebookissa

Aleksander Barkovin ja Patrik Laineen golfpäivälle kertyy lauantaina illanviettoineen mittaa minimissään 14 tuntia

Osallistu GoGolfin Facebook-sivuilla perjantaina kello 13.30 mennessä kilpailuun, jossa voit voittaa paikan lauantaina 27.7. Nokian River Golfiissa klo 10.00 käynnistyvään tapahtumaan, jossa riittää ohjelmaa koko päiväksi.

NHL-tähdet ja Tapparan kasvatit Aleksander Barkov sekä Patrik Laine järjestävät yhteistyökumppanien kanssa lauantaina 27.7 hyväntekeväisyyskisan, jossa kerätään rahaa Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry:lle.

Virallinen ohjelma käynnistyy jo kello 10.00 River Golfissa perhetapahtumalla, joka on kaikille avoin. Kisaan osallistuvien kaksihenkisten joukkueiden pelit startataan klo 13.30, illalllinen ja huutokauppa pidetään klo 20.00 ravintola Porossa, Tampereella.

GoGolf on varannut yhden paikan kisassa Teemu Tyryn parina (best-ball) yhdelle lukijoistaan. Paketti sisältää 18 reiän pelit, erikoiskilpailut kierroksen aikana,  give-away paketin, paidan, lounaan ennen peliä sekä illallisen Ravintola Porossa.

Arvonnan voittaja huolehtii itse matkakustannuksistaan ja  niiden järjestelyistä Nokialle.

GoGolfin edustajaksi arvonnan kautta pääsevä pelaaja suostuu myös siihen, että hänen peliään ja kommenttejaan voidaan käyttää GoGolfin julkaisuissa sekä sosiaalisessa mediassa.

Voittajallamme on mahdollisuus osallistua myös klo 9.00 käynnistyvään muulta yleisöltä suljettuun mediatilaisuuteen, jossa Patrik Laine ja Aleksander Barkov ovat medioiden haastateltavana.  Hän pääsee myös tapaamaan pelaajia muissa yhteyksissä kierroksen ja päivän aikana.

Patrik Laineelle Nokia River Golf on myös kotikenttä

Patrik Laineelle Nokia River Golf on myös kotikenttä

Teemu Tyry

Nokia River Golfin Rock-kenttä on saanut vajaan kolmen vuoden aikana uusiutumisensa myötä melkoisesti suitsutusta lay-outin ja kuntonsa puolesta. 

Arvontaan voi osallistua GoGolfin Facebook-sivuilla perjantaihin 26.7 klo 13.30 asti. 

FB.n vastauksiin voi liittää lyhyen perustelun siitä, miksi voiton osuminen omalle kohdalle olisi suotavaa.

Toimitus pidättää itsellään oikeuden käyttää tai olla käyttämättä perusteluja valintansa tukena.

Voittajan nimi julkistetaan Facebookissa julkistetussa alkuperäisessä päivityksessä, kuin myös perjantaina klo 14.00  julkaistavassa FB-päivityksessä. 

Lisätietoja tapahtumasta löydät täältä: Laine & Barkov Golf Charity

GoGolfin Facebook-sivulle  pääset tästä. Huom! Kilpailu käynnistyy sivuilla perjantaina aamulla  julkaistavan päivityksen myötä ja kestää 13.30 asti. 

Etsi luettavaa