Hyppää sisältöön

GoGolfin luetuimmat: Pallon paikka alkuasennossa on avain lyönnin toistettavuuteen

Pallon paikka alkuasennossa lukeutuu perusasioista tärkeimpiin

Valmistaumisen uuteen kauteen kannattaa aloittaa käymällä läpi yhtenä perusasioista pallon paikan. Timo Karvinen opastaa.

Ote mailasta (grippi) ja alkuasento kokonaisuutena ovat golflyönnnin osalta ratkaisevia kohtia hyvän suorituksen rakentumiselle. Tunne  siitä, että nämä molemmat ovat kohdillaan luo useimmille pelaajille itseluottamusta ja mielikuvaa onnistuneesta lyönnistä.

Lähes kaikilla pelaajilla on kokemusta tilanteesta, joissa lyöntiin valmistautuessa jokin on mennyt pieleen. Mikäli alkuasennon tai gripin osalta korvien välissä on epävarmuutta.Välähdyksenomaisestikin päässä liikkuvan ajatuksen negativiisen ajatuksen vaikutus on usein musertavan suuri rikkoen tekemisen harmonian.

GoGolfin kymmenen luetuinta artikkelia kaudella 2020 nostetaan vuodenvaihteessa yksi kerrallaan esiin.

Timo Karvinen on kiteyttänyt linkin kautta löytyvän artikkelinsa oppinsa helposti ymmärrettävään muotoon, josta on hyvä kerrata perusasiat kotona peilin kanssa tehtävien treenien yhteydessä.

Selvää on, että pelaajan fyysisistä ominaisuuksista ja luonnollisesta tavasta svingata pallon paikka voi poiketa artikkelissa esitetyistä.

Aivan oma lukunsa on artikkelin ulkopuolelta lähipeli, jossa rintamasuuntaa ja jalkojen linjausta muutettaessa lyöntilinjasta poikkeavaksi pallon paikan määrittely on haastavampi yhtälö. 

Pallon paikkaan, grippiin ja muihin perusasioihin kannattaakin artikkelin lukemisen lisäksi hakea oppia PGA-valmentajalta

Linkin kautta avautuva artikkeli on GoGolfin kahdeksanneksi luetuin kalenterivuoden 2020 aikana.

Pallon paikka on avain lyönnin toistettavuuteen

Etsi luettavaa