Hyppää sisältöön

GoGolfin luetuimmat: Justin Rosen taikatemppu – täydellä svingillä kahdeksasta metristä taivaisiin

Justin Rosen menestys on ollut jo vajaan kahden vuoden ajan varsin vaatimatonta

Olympialaisvoittajan rohkeus Jack Nicklauksen isännöimässä Memorial Tournamentissa on monella mittarilla PGA Tourin kauden hämmästyttävin lyönti.

Linkin kautta löytyvässä artikkelissa on yksi PGA Tourin taiturimaisimmista lähipelilyönneistä kautta aikojen.

Justin Rose on pelannut tammikuussa 2019 saavuttamansa Kalifornian kisan jälkeen todella heikosti. Tuolloiselta maailmanlistan kärkijalta hän on tullut pyllymäkeä hurjaa tahtia alaspäin sijaluvulle 33.

Merkittävää englantilaisen osalta pudotuksella on se, että Riossa 2016 olympiakultaa voittaneen konkarin edellä Japanin kisojen rankingissa on viisi hänen maanmiestään. 

Mahdollisuus siihen, että Rose pääsisi puolustamaan voittoaan, on olemassa, mutta se vaatii nopeaa ryhdistäytymistä kesäkuussa päättyvässä karsinnassa

Kahdeksasta metristä kahdeksan metrin korkeuteen

Rose nousee kuitenkin ykköseksi, kun listatataan päättyvän kalenterivuoden näyttävintä lähestymistä alle kymmenen metrin matkalta.

Kahdeksasta metristä Rose nosti pallonsa korkealle yläilmoihin, syystä, että oletti alarinteen normilyönnillä kuljettavan pallon pitkälle reiän taakse. 

Kuvaruudusta on ylivoimaista nähdä, mikä on pallon lakikorkeus, mutta arvio 7-9 metriä ei välttämättä ole kaukana, niin vauhdikkaasti Rose mailaansa liikuttaa, lentoaika on myös käsittämättömän pitkä.

GoGolf julkaisee vuoden 2020 luetuimpia artikkeleitaan, joiden joukossa ”Rosen taikatemppu” on seitsemäntenä.

Tilanteeseen tuo lisämaustetta se, että Rosen pelikaverina supersuoritusta on taivastelemassa lähipelitaikuri Phil Mickelson.

Rosen taikatemppua koskevan artikkelin löydät täältä

Etsi luettavaa