Hyppää sisältöön

GoGolfin luetuimmat: Dechambeaun pommit hirvittävät – avaukset jo 20 metriä pidemmät kuin Rorylla

Bryson DeChambeau ei jää paikalleen

Bryson DeChambeaun US Openin ykköstila vei hänet jo golfin historiaan. Hirvittävät avaukset olivat ihastelun ja vihastelun aiheena.

Julkaisemme kalenterivuoden 2020 päättyessä GoGolfin suosituimpia, eniten klikattuja ja luettuja artikkeleita. Kymmenen ensimäisen listalle mahtuu kaksi Timo Karvisen opetusartikkelia pidemälle lyömisestä, sekä kesäkuussa julkaistu, linkistä avautuva uutinen kauden komeetan, Bryson DeChambeaun draivien mittojen kehittymisestä punttikuurin sekä tietoisen massan lisäämisen avulla.

Golfin pelaajia on aina kiehtonut tarkkuuden ylikin pitkälle lyöminen. Bryson DeChambeau avasi esimerkillään, oman pelinsä analysointia ja fysiikan lakeja yhdistämällä aivan uuden luvun pidemmälle lyömisen kehittämisessä.

Tulokset ovat olleet hänen kohdallaaan vakuuttavia. 27-vuotias teksasilainen on noussut listojen kärkeen pituuksissa, saanut tarkkuudenkin ( suurimmaksi osaksi aikaa) pysymään vähintään kohtuullisena.

Hän on antanut golfareille ja lajia ulkokehältä seuraaville ihmeteltävää ja ihasteltavaa. Golfmedialle DeChambeau on kuin taivaanlahja.

”Hullu tiedemies”, jonka tekemisistä voidaaan tarpeen mukaan rakentaa mitä moninaisimpia artikkeleita ja etenkin otsikoita, jotka toimivat klikkimagneetteina.

DeChambeaun draivien mitat  hämmästyttivät koraonatauon jälkeisissä kisoissa. Katsantokannasta riippuen ne ihastuttivat tai hirvittivät lajia seuraavia. 

 Jälkimmäinen määritelmä ainakin toi artikkelille valtavan määrän lukijoita.

Bryson DeChambeaun hirvittäviä draiveja käsittevän artikkelin löydät linkistä, josta voit myös ihastella sitä, kuinka mailanpää liikkuu 130 mailin  (lähtö) nopeudella ja pallo taittaa yli 300 metrin matkan reilusti alle kymmenen sekunnin.

Dechambeaun pommit hirvittävät – avaukset jo 20 metriä pidemmät kuin Rorylla

Etsi luettavaa