Hyppää sisältöön

GoGolfin järjestämässä tapahtumassa voitettu sähkömoottorinen BMW luovutettiin Porissa!

Tuomas Renlundilla (oik) oli hymy herkässä kun hän sai avaimet uuteen BMW:n i3 malliin

Tuomas Renlund iski uransa ensimmäisen holarin täydellisellä ajoituksella. Asuntomessut Openissa koettu ihme toi Renlundille uuden menopelin. Tuore sähköautoilija on luonnollisesti innoissaan uudesta autostaan.

Asuntomessut Open käytiin Porin Yyterissä heinäkuussa toteutunut ihme konkretisoitui palkintoauton merkeissä perjantaina Rinta Joupin liikkeessä Porissa kun sankari Tuomas Renlund pääsi istumaan uuden menopelinsä kyytiin. 

Palkintoautona oli BMW:n täyssähköauto i3, joka kantaa täydellä latauksella noin 200 kilometriä. Renlund laittoi vanhan polttomoottoriautonsa myyntiin ennen kuin lunasti uuden menopelinsä. 

”Ajatus on, että tämä jää minulle ihan arkikäyttöön”, Renlund kertoo Satakunnan Kansassa. 

Pelillisesti vajaat kymmenen vuotta golfia pelannut Renlund ei ollut kovin tyytyväinen kauteensa. Palkintoauto kuitenkin kirkasti koko vuoden pelit. 

”Tämä vuosi ei pelillisesti ole sujunut minulta kovin hyvin, mutta kuten näkyy, palkintopuolella on mennyt paremmin. Oli aika hyvä ajoitus tehdä uran ensimmäinen holari. En oikein vieläkään voi uskoa tätä todeksi”, Tuomas Renlund sanoi palkintoauton luovutustilaisuudessa perjantaina.

BMW Suomi

40 000 euron arvoinen auto kuljettaa myös Renlundin kohti talviharjoituksia Tampereelle. 

”Harrastus ei ole kokonaan tauolla talvellakaan, sillä käyn pelaamassa sisähalleissa esimerkiksi Tampereella. Toki pelimäärät tietenkin kovasti vähentyvät kesästä”, Renlund kertoo. Tampereella autoa tulee kuitenkin ladata, jotta matka taittuu myös takaisin Poriin. 

GoGolf onnittelee tuoretta bemari-miestä ja innokasta golfaria uudesta ekologisesta menopelistä! 

Etsi luettavaa