Hyppää sisältöön

GoGolfin chippimestaruus ratkesi huikeaan holariin!

Joulupukki hurmasi lapset ja aikuiset. Pukki on taas paikalla sunnuntai-iltapäivänä

Golfarin joulumarkkinat käynnistyivät vilkkaissa tunnelmissa lauantaina Planmeca Golf Areenalla. Ihmiset viihtyivät jouluisissa tunnelmissa.

Joulun odotus käynnistyi todenteolla Planmeca Golf Areenalla Golfarin joulumarkkinoiden muodossa. Sadat ihmiset kerääntyivät Vuosaareen fiilistelemään golfia ja joulutunnelmaa. Tapahtuma jatkuu sunnuntaina aikataululla 10-18.

Tapahtumassa käytiin myös jo legendaariseksi muodostunut (sarkasmia) järjestetty GoGolfin sisähallien chippimestaruuskilpailu. Tapahtumassa riitti tunnelmaa, ja se huipentui uskomattoman upeaan suoritukseen: hole-in-oneen. 

Chippikilpailussa järjestettiin tiukka alkukarsinta, jossa kaikki Oliver Lindellin voittaneet pääsivät mukaan finaaliin. Noin 40 yrittäjästä kaksi onnistui raivaamaan tiensä kovaan finaaliin Lindellin voittamalla. 

Itse finaalissa oli mukana kuusi pelaajaa. Alkukarsinnan selvittäneet Alvar ja Aki, ammattilaiset Krista Bakker, Oliver Lindell ja Erik Myllymäki, sekä kisaan villin kortin saanut joulupukki. 

Alvar nappasi kovan päänahan Oliver Lindellista

Alvar nappasi kovan päänahan Oliver Lindellista

Kolmen pelaajan lohkoista finaaliin venyivät Oliver Lindell ja Alvar. Vuosaarelainen juniori laittoi Lindellin tiukille ja ratkaisu venyi viimeiseen reikään. Vaikeaan päätösreikään asetettiin lyöntilinjalle puu ja ihmismuuri. Joulupukki ja Erik Myllymäki olivat vahvasti linjalla, mutta se ei haitannut, kun Alvar painoi vasurilta yhden uransa hienoimmista lyönneistä. Yleisö räjähti koviin tuuletuksiin ja Oliver Lindell oli lyöty!

Itse tapahtumassa nähtiin monipuolisesti tarjontaa vierailijoille. Niin mailamerkit, kentät kuin golfkaupat tarjosivat upeita jouludiilejä pukinkonttiin. 

 

Etsi luettavaa