Hyppää sisältöön

GoGolf vahvistuu: Teemu Tyry aloittaa erikoistoimittajana

Teemu Tyry aloittaa työt GoGolfin erikoistoimittajana.

Pitkän linjan golftoimittaja Teemu Tyry aloittaa työt GoGolfissa, jossa työskentelee entuudestaan hänen kolme lastaan.

Kun GoGolf uutisoi syyskuussa pitkän linjan golftoimittajan Teemu Tyryn irtisanomisesta, moni yllättyi, onhan hän suuria suomalaisia golfpersoonia. Miehen tunnettuudesta kertoo paljon esimerkiksi se, että uutinen oli viime vuonna gogolf.fi:n toiseksi luetuin juttu.

Syyskuun jälkeen 58-vuotias Tyry on vetänyt henkeä, kuntoillut ja pohtinut, millaisia töitä hän haluaisi tehdä seuraavaksi. Jossain vaiheessa irtiottoa hän tajusi, että veri vetää takaisin lajin pariin. Siitäkin huolimatta tai ehkä juuri sen takia, että hän on tehnyt golfin parissa töitä lähes koko työuransa ajan.

Niinpä erikoistoimittaja Tyry aloittaa työt maaliskuussa GoGolfissa eli käytännössä saman tien, kun kuuden kuukauden irtisanomisaika vanhan työnantajan kanssa päättyy.

”Olen tulossa täysin purjein mukaan toimintaan. GoGolf on raikas hengähdys Suomi-golfissa, ja on upea päästä tekemään nuorten kanssa töitä”, Tyry sanoo.

Nuorilla Tyry viittaa kenties siihen, että yrityksessä työskentelee entuudestaan kolme hänen lastaan: Hanni, Nikke ja Tuomas. Onkin pakko kysyä, näkeekö Teemu tämän uhkana vai mahdollisuutena?

”Näen sen pelkästään mahdollisuutena, enkä pelkää sitä lainkaan. Ajatus lasten kanssa työskentelemistä kiehtoo, vaikka olen tietenkin ollut heidän kanssaan tekemisissä muutenkin”, Tyry toteaa.

Tyry näkee rikkautena, että GoGolfissa pääsee tekemään tarvittaessa monipuolista roolia. Osana yritystä ovat nykyään Golfresepti-matkatoimisto ja Golf Sky -välineketju.

”GoGolf on mahdollisuuksien maailma, johon kuuluu monta eri toimialaa lajin sisällä. Toivon ja uskon, että voin antaa oman pikantin lisän yritysten toimintaan”, hän sanoo.

Mutta alkuun Tyry nähdään hänelle itselleen tutussa toimittajan tehtävässä. Siinä roolissa hän lupaa kuunnella herkällä korvalla golfarien ja lukijoiden sielunelämää ja toimia eräänlaisena golfarien ja kentän äänenä julkisuudessa.

Etsi luettavaa