Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : GoGolf Shop

GoGolf Shopista saa korotonta maksuaikaa pelioikeuksiin – vielä ehdit hyödyntää messutarjouksia

Kun ostaa GoGolf Play -pelioikeuden nyt säästää satasia.

Golfkauden alku lähestyy ja on aika ostaa pelioikeus. Nyt sen ehtii vielä tehdä messuhintaan. Kun pelioikeuden ostaa GoGolf Shopista voi ostokselle saada halutessaan korotonta maksuaikaa.

Ei tarvitse olla optimisti sanoakseen, että golfia pelataan Suomessa tässä kuussa. Tälle viikolla on luvattu lämmintä ja aurinkoista säätä, mikä tarkoittaa sitä, että lumi sulaa nopeasti. Enää muutama viikko, kun ensimmäiset kentät aukeavat. Rangeille päästään varmaan takaisin jo tällä viikolla.

GoGolf Shopin messutarjouksia myydään keskiviikkoon 5.4. saakka. Siihen asti voi käydä ostamassa pelioikeuksia, green feetä ja green fee + majoituspaketteja verkkokaupassa edullisesti.

GoGolf Play -pelioikeuksien lisäksi verkkokaupassa on pelioikeuksia myynnissä myös tietyille GoGolfin yhteistyökentälle.

GoGolf Shopista ostaessa pelituotteen voi halutessaan maksaa myöhemmin, kun valitsee maksutavoista OP Laskun tai Jouston. Palvelusta riippuen korotonta maksuaikaa on saatavilla 45 päivää (OP Lasku) tai 30 päivää (Jousto). Positiivisen luottopäätöksen myötä laskun voi maksaa myös osissa.

Kaksi kivaa kenttää vain 769 €:lla

GoGolf Play -kenttiä ovat Vuosaari Links, Hills by GoGolf, Kurk Golf ja Peuramaa Golf.

Edullisin GoGolf Play -pelioikeus on Kurk Golfin ja Hills by GoGolf sisältävä pelioikeus, jota myydään nyt messuhintaan 769 € (norm. 989 €). Molemmat kentät tunnetaan rennosta fiiliksestä, joihin on aina mukava mennä pelaamaan.

Puhtaasti kirkkonummelainen tuote on Peuramaa Golfin ja Kurk Golfin yhdistävä pelioikeus. Sen hinta on 899 € (norm. 1 089 €). Mikäli tähän pakettiin haluaa lisätä vielä 36 reikää Vihdissä sijaitsevasta Hills by GoGolfista, ei kuvetta tarvitsee kaivaa kuin 100 euroa lisää. 99 reikää 999 eurolla – ei pöllömpi diili, vai mitä?

Vuosaari Linksin pelioikeus maksaa 999 € (norm. 1 299 €) ja St. Laurence Golfin ja Hills by GoGolfin yhdistävän pelioikeuden hinta on 1 090 € (norm. 1 390 €).

Kannattaa myös huomioida, että pelioikeuksia on saatavilla myös kahdelle tai neljälle, jolloin säästö on vieläkin suurempi. Esimerkiksi GoGolf Play Kurk Golfiin ja Hills by GoGolfiin neljälle maksaa nyt 2 999 € (norm. 3 956 €).

GoGolf Play -pelioikeuksissa on se hyvä puoli, että pelioikeuteen päätyvä pääsee pelaamaan kesällä myös Golf Starin kentillä Tukholman alueella. Yksi pidempi pelimatka länsinaapuriin ja pelioikeuden hinnasta iso osa on säästetyillä green fee -maksuilla kuitattu.

Rinkun birdie-pelioikeus sisältää 30 koria palloja

GoGolfin yhteistyökentistä tarjouksessa ja GoGolf Shopissa on nyt myös pelioikeus Ringside Golfiin 849 € (norm. 959 €), johon kuuluu mukaan 30 koria palloja. Nordcenterin pelioikeus on myynnissä hintaan 980 €.

Hirsala Golfiin voi ostaa puolestaan alkukauden pelioikeuden kahdelle hintaan 1 290 € (norm. 1 700 €). Alkukauden pelioikeus on voimassa juhannukseen saakka.

Etsi luettavaa