Hyppää sisältöön

GoGolf selvittää mahdollisuuksia listautua Nasdaq First North -markkinapaikalle

GoGolf Oy on kasvanut nopeasti Suomen suurimmaksi golftoimijaksi.

GoGolf Oy:n hallitus on käynnistänyt selvitystyön, jonka tavoitteena on selvittää mahdollisuuksia toteuttaa listautumisanti ja listautua Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle vuoden 2022 aikana. Mahdollisen listautumisannin ja listautumisen tavoitteena on tukea GoGolfin kasvustrategian toteuttamista. 

GoGolf on golfmarkkinalla toimiva kasvuyhtiö ja Suomen suurin golfalan toimija. Yhtiö perustettiin vuonna 2010. Sen tavoitteena oli uudistaa golfmarkkinan perinteisiä toimintatapoja sekä tehdä golfin harrastamisesta helpompaa, rennompaa ja joustavampaa. Golfblogina alkunsa saanut toiminta kehittyi nopeasti laajemmaksi mediaksi, keräten samalla ympärilleen aktiivisia seuraajia, joista on muodostunut GoGolfin yli 40 000 jäsenen yhteisö. 

Tänä päivänä GoGolfin liiketoiminta on jakautunut kahteen liiketoiminta-alueeseen. GoGolf Finland on keskittynyt golfkenttien, harjoitusalueiden ja sisäharjoittelupaikkojen operoimiseen sekä näihin liittyvään konsultointiin ja urakointiin, minkä lisäksi sen liiketoiminta kattaa golfmedian, pelaamiseen ja harjoitteluun liittyvän verkkokaupan, valmennuksen, matkailupalvelut sekä tapahtumatuotannon. Golf Sky puolestaan vastaa golfvälineiden jälleenmyynnistä verkossa sekä kivijalassa.

”GoGolf-konserni on ainoa täyden palvelun toimija Suomen golfmarkkinalla. Liiketoimintakonseptimme on ainutlaatuinen ja perustuu kykyymme tarjota kaikki golfaajan tarvitsemat palvelut saman katon alta. Konseptissamme yhdistyvät media ja verkkokauppa, golfvälineketju sekä useat golfkentät ja ympärivuotiset harjoittelualueet asiakkaille arvoa luovalla tavalla”, sanoo GoGolfin toimitusjohtaja Jyrki Rehumäki.

GoGolfin toimitusjohtaja Jyrki Rehumäki. KUVA: JUSSI SINISALO

GoGolfin liiketoiminta on kasvanut viime vuosina voimakkaasti sekä orgaanisesti että yritysostoin, vuodesta 2016 vuoteen 2021 keskimäärin yli 30 prosenttia vuosittain.

”Tavoitteenamme on jatkaa voimakasta kasvua. Golfmarkkina niin Pohjoismaissa kuin laajemminkin Euroopassa avaa kiinnostavia mahdollisuuksia liiketoimintamme kasvattamiselle ja kansainvälistymiselle tulevina vuosina”, Rehumäki sanoo.

Rehumäki näkee, että liiketoimintamme kansainvälistäminen, ainutlaatuisen liiketoimintamallimme jatkokehittäminen sekä tuote- ja palveluvalikoimamme laajentaminen tarjoavat meille houkuttelevia kehityspolkuja.

”Listautumisannilla kerättävät varat osaltaan mahdollistaisivat erilaisten kasvuhankkeiden toteuttamisen”, Rehumäki perustelee.

GoGolfin hallitukseen kuuluvat Paavo Kettunen (puheenjohtaja), Mikko Asonen, Christina Dahlblom, Joakim Frimodig, Ville Honkanen ja Hans Weckman.

GoGolf tiedottaa mahdollisesta listautumisen ja listautumisannin toteutuksesta selvitystyön valmistuttua. Yhtiön neuvonantajana selvitystyössä toimii Ernst & Young Oy.

Etsi luettavaa