Hyppää sisältöön

GoGolf rakentaa Espoon Leppävaaraan uuden padelkeskuksen

GoGolfin suositulla golfin harjoittelualueella Leppävaarassa voi harrastaa ensi kesänä myös padelia. Padelkenttiä rakennetaan yhteensä kuusi.

GoGolf rakentaa kuusi kilpailutason padelkenttää Leppävaaran GoGolf Rangelle eli golfin harjoittelupaikalle. Ulkokentät valmistuvat kevään aikana, ja vakiovuorot alkavat pyöriä 1.6. lähtien.

Padelkentät rakennetaan alueen eteläpäätyyn, lyöntisuunnasta katsottuna vasempaan reunaan. Kenttien sijainnissa on huomioitu auringonvalon suunta.

”GoGolf panostaa jatkuvasti alueen kehitykseen. Ennen lumentuloa asfaltoimme koko parkkipaikan, jotta hiekkapöly ei häiritse asiakkaitamme ja lähialueen asukkaita. Nyt olemme aloittaneet kuuden padelkentän pohjatyöt ja avaamme kentät padelharrastajien käyttöön vielä ennen kesää”, kertoo palvelupäällikkö Jesper Räsänen GoGolfista.

”Upeaa, että myös yksityiset toimijat uskaltavat investoida liikuntapalveluiden kehitykseen ja tarjoavat meille espoolaisille lisää liikuntamahdollisuuksia. Padelin aloituskynnys on matala ja siksi se sopii erinomaisesti GoGolfin rangelle Leppävaaraan, jonka vieressä on myös paljon muita ulkoliikuntapaikkoja”, sanoo Espoon kaupungin liikuntajohtaja Martti Merra.

Leppävaaran rangella on yli 70 lyöntipaikka, ja viime vuonna siellä tutustui golfiin yli 1 400 ihmistä suosituilla neljän tunnin Päivässä golfariksi -kursseilla. GoGolfin hallituksen puheenjohtaja Paavo Kettunen sanoo, ulkoilulajien suosion myötä harrastuspaikoista oli jopa pulaa viime vuonna.

”Moni golfari harrastaa myös padelia, joten on luonnollista että vastaamme kysyntään, sillä strategiassamme golfari on aina keskiössä”, Kettunen kertoo.

GoGolf Range Leppävaaran sijainti on keskeinen. Hyvät julkisen liikenteen yhteydet sekä kevyenliikenteen väylät helpottavat saapumista. Leppävaaran juna-asemalta on alle puolen kilometrin kävelymatka. Pysäköinti alueella on ilmaista, ja kioski palvelee harrastajia koko kesäkauden ajan. 

GoGolf Padel Leppävaaran kymppikortit ovat myynnissä GoGolfin verkkokaupassa osoitteessa: shop.gogolf.fi.

Lisätiedot:

Location Manager

Jesper Räsänen

GoGolf Operations

050-560 6980

padel@gogolf.fi

Etsi luettavaa