Hyppää sisältöön

GoGolf Playn ostajalle 50 koria palloja kaupan päälle – tarjous voimassa vielä tänään

GoGolf Play sisältää pelioikeuden aina vähintään kahdelle eri kentälle.

Monet rentoa ja laadukasta golfia haluavat ovat jo valinneet tämän kauden GoGolf Playn tuotteista omansa.

Jatkuvasti kiinnostustaan kasvattava GoGolf Play pelioikeus on rahaa säästävä tapa pelata. Valikoimassa on useita yhdistelmiä neljälle eri kentälle pääkaupunkiseudulla.  

Suomen hauskimman golfkentän Kurk Golfin ja rennoimman golfkeskuksen Hills by GoGolfin suosittu yhdistelmä on vaihtoehdoista edullisin, ja niitä onkin myyty erittäin paljon. Muut GoGolf-kentät ovat Peuramaa Golf ja Vuosaari Links.

Nyt kannattaakin käydä GoGolf Shopissa noukkimassa omansa pois, sillä vielä tänään (ma 28.3.) GoGolf Play -pelioikeuden hankkineet saavat kaupan päälle 50 koria palloja GoGolfin eri rangeilla.

MAINOS. Osta GoGolf Play -pelituotteet GoGolf Shopista. Link.

GoGolf Playn mukana tulee houkuttelevia etuja. Jokainen useamman kentän pelioikeuden kattava GoGolf Play sisältää ensi kaudella veloituksettomat kierrokset 19:llä GolfStarin operoimamalla kentällä Tukholman alueella. Lue GolfStar-kentistä täältä!

Pelioikeuden haltijana saat kauden aikana myös lukuisia houkuttelevia tarjouksia Golf Skyn välineistä ja eri kenttien green fee -paketeista. Golf Sky järjestää myös VIP-ostopäiviä sekä kilpailuja eri kentillä sekä GoGolf Loungeissa

Pelioikeudet voi maksaa joko kertamaksuna tai kuukausierissä 12 kuukauden sopimuskauden aikana. Käy valitsemassa itsellesi sopivin pelioikeus GoGolf Shopissa.

Etsi luettavaa