Hyppää sisältöön

GoGolf Playlla voi pelata jatkossa myös Ruotsissa – lähes 20 uutta kenttää samaan hintaan

Kungsängen on GolfStartin tunnetuimpia kenttiä. Siellä on järjestetty useamman kerran European Tourin kilpailu.

GoGolf Play -paketti laajeni Ruotsiin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että GoGolf Playn valinneet voivat kiertää ensi kaudella veloituksetta lähes 20:lla eri kentällä Tukholman ympäristössä.

Nyt seuraa loistavia uutisia GoGolf Play -asiakkaille: ensi kaudella pelioikeus laajenee myös Ruotsiin, tarkemmin sanottuna Tukholman alueelle.

Kiitos tästä kuuluu GoGolfin ja ruotsalaisen GolfStarin käynnistämälle yhteistyölle. Sen ansiosta GoGolfin pelioikeusjäsenet eli GoGolf Playn hankkineet pelaajat voivat pelata esimerkiksi viikonloppuloman aikana veloituksetta pelioikeutensa ehdoilla yhteensä 19:llä GolfStarin kentällä Tukholman ympäristössä. Vastaavasti GolfStarin pelaajat voivat pelata yhdeksällä kentällä Suomessa.

Esimerkiksi jos hankkii GoGolf Play -pelioikeuden Kurk Golfiin ja Hills by GoGolfiin, sisältyvät GolfStarin kentät samaan hintaan.

”Viemme golfin uuteen aikakauteen ja jatkamme golfalan mullistamista sekä vanhojen näkökantojen muuttamista. Golfarit saavat uusia valintamahdollisuuksia ja pääsevät lisäksi pelaamaan ympäri vuoden. Missionamme on tehdä golfin harrastamisesta helpompaa, rennompaa ja joustavampaa”, toteaa GoGolfin toimitusjohtaja Jyrki Rehumäki.

Jyrki Rehumäki on nimitetty GoGolf-konsernin ensimmäiseksi toimitusjohtajaksi.

Jyrki Rehumäki on nimitetty GoGolf-konsernin ensimmäiseksi toimitusjohtajaksi.

Jussi Sinisalo

GolfStar on Pohjoismaiden suurin golfkenttäoperaattori, joka pyörittää 13:a golfkeskusta ja 19:ä golfkenttää Suur-Tukholman alueella. GoGolfilla puolestaan on yhdeksän golfkenttää viidessä eri kohteessa Etelä-Suomessa. GoGolf-konserniin kuuluu myös Suomen suurin golfvälineketju Golf Sky, joka on laajemassa Ruotsiin.

”Golfala kehittyy positiivisesti ja nyt on oikea aika rikkoa vanhoja toimintatapoja ja kehittää toimintoja. GolfStar on monessa suhteessa ollut esikuvana GoGolfille luodessamme kasvustrategiamme ja kehittäessämme kentänhoitotoimintoja. Uskomme, että GolfStarin pitkäaikainen kokemus ”Multi-course operator” -toiminnasta tulee tukemaan kasvuamme Suomen markkinoilla. Yhteistyö tulee lisäksi tukemaan välinekauppamme Golf Skyn sekä verkkoportaalimme laajentumista Ruotsin markkinoille”, Rehumäki jatkaa.

”Arvostamme suuresti kaikkea mitä GoGolf on verrattain lyhyessä ajassa tehnyt golfpelaajien hyväksi ja voittajina tulevat nytkin olemaan yhteiset asiakkaamme. GolfStarin ja GoGolfin välinen yhteistyö tähtää myös mahdollisimman suuriin synergiavaikutuksiin muun muassa yhteisostoissa, markkinoinnissa, mediassa sekä kentänhoidossa. Operatiivinen toiminta tulee tehostumaan uuden teknologian sekä yhteisten IT-alustojen kautta Suomen ja Ruotsin rajojen ulkopuolelle”, toteaa GolfStarin toimitusjohtaja ja perustaja Tony Trigell.

Tony Trigell on GolfStarin perustaja ja pääomistaja.

Tony Trigell on GolfStarin perustaja ja pääomistaja.

GolfStar

Trigell näkee, että GoGolfin ja GolfStarin aloittama yhteistyö on vasta alkua. Katseet on käännetty muihin Pohjoismaihin ja Etelä-Eurooppaan.

”Suuntaamme yhdessä katseemme kohti vastaavanlaisia yhteistyökuvioita muualla Pohjoismaissa, mutta eritoten kohti eteläeurooppalaisia golfomistajia ja golfoperaattoreita. Erityisesti nyt pandemian jälkeen Espanjan ja Portugalin golfkentät kaipaavat asiakkaita, ja GolfStarilla ja GoGolfilla on yhdessä yli 100 000 jäsentä ja asiakasta, jatkaa Tony Trigell.

GolfStarin golfkeskukset Tukholman ympäristössä. Joissakin keskuksissa on useampi 18-reikäinen kenttä:

 • Bodaholm
 • Bromma
 • Brollsta
 • Gripsholm
 • Hässelby
 • International
 • Kungsängen
 • Kyssinge
 • Lindö
 • Lövsättra
 • Riksten
 • Waxholm
 • Viksberg

Tutustu GoGolf Play -pelioikeuksiin

Etsi luettavaa