Hyppää sisältöön

GoGolf perustaa printtilehden – lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa

GoGolfin lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

GoGolf alkaa julkaista uutta golflehteä. GoGolf-niminen lehti ilmestyy tänä vuonna kaksi kertaa. Ensi vuonna numeroita tulee neljä. Ensimmäinen lehti ilmestyy kesäkuun ensimmäinen päivä.

GoGolf alkaa julkaista golflehteä. Uusi GoGolf-lehti on suunnattu kaikille suomalaisille golfareille. Lehden sisällön ytimen muodostavat hyödylliset opetusjutut ja välinetestit. Lisäksi se esittelee kiinnostavat matkakohteet ja golfkentät niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Lehti kertoo myös kiinnostavista golfihmisistä ja -ilmiöistä.’

Lehden päätoimittajana toimii ProGolf Magazineakin luotsannut raudanluja ammattilainen Jussi Miettinen.  Myös Golflehden entinen päätoimittaja Janne Tarmio on antanut panoksensa lehden sisältöön.

GoGolf-lehden ensimmäisessä numerossa pelaamme kolme Suomen parasta kenttää – yhden päivän aikana. Kerromme myös, millä kotimaan kentillä tänä kesänä kannattaa vierailla. Lisäksi otimme selvää, oliko Golfliiton kohuttu Verkkotietopalvelu hintansa väärti. Opetusosioissa oikaisemme slaissin ja analysoimme Jordan Spiethin svingin. 

Matkajuttua on tulossa GoGolfin huhtikuiselta Big Bang -reissulta Cape Kaliakrasta, jossa on kolme upeaa kenttää lähes vieri vieren. Entä millainen historia on Ryder Cupia syksyllä isännöivällä Hazeltinella? Senkin kerromme tulevassa lehdessämme.

Ensimmäisen lehden painos 20 000

Ensimmäisen GoGolf-lehden painos on 20 000 kappaletta. Ykkösnumero lähetetään muun muassa GoGolfin pääyhteistyökenttien jäsenille. Lisäksi se tulee myyntiin Lehtipisteisiin. Lehden voi tilata myös kotiin. 

”Lehden sisältö on täysin kotimaisin voimin tuotettua. Uskomme, että laadukkaalle kotimaiselle golfin printtilehdelle on tilausta, koska Suomessa ilmestyy ainoastaan yksi kotiin jaettava golflehti”, GoGolfin päätoimittaja Jussi Miettinen sanoo.

”Lehden tavoitteena on herättää golfkiimaa – eli saada ihmiset pelaamaan enemmän”, GoGolfin toimitusjohtaja Hanni Tyry sanoo.

Opetussisällöissä GoGolf-lehti luottaa kotimaisiin voimiin eli suomalaisiin PGA-ammattilaisiin.

”Hienoa, että digitaalisen viestinnän aikakaudella golfsisältöä tuotetaan Suomessa myös perinteisenä lehtenä. Suomen PGA:lla ja sen jäsenistöllä on paljon sisältöä annettavana suomalaisille golfharrastajille. Toivomme, että GoGolfin kesäkuussa lanseerattava lehti tarjoaa uusia näkökulmia ja hyviä lukuhetkiä lajin parissa”, PGA:n toiminnanjohtaja Teemu Laakso sanoo.

Lehden voi tilata kotiin vuositilauksena hintaan 19,90 €

Mediakortti

Etsi luettavaa