Hyppää sisältöön

GoGolf panostaa golfopetukseen – huippuvalmentaja Timo Karvinen liittyy valmennustiimiin

Timo Karvinen

Suomen johtava golfvalmentaja Timo Karvinen sekä PGA prot Antti Vaalas ja Marko Kumm vastaavat jatkossa GoGolfin opetustoiminnasta ja golfvalmennuksista.

GoGolf panostaa opetus- ja valmennustoimintaan kiinnittämällä PGA Prot Timo Karvisen, Antti Vaalaksen ja Marko Kummin vastaamaan GoGolfin opetustoiminnasta.

Pienryhmävalmennusten kysyntä on kasvanut merkittävästi, ja monen eri mittarin mukaan mukaan harrastajat haluavat yhä useammin panostaa omaan kehittymiseen lajissa.

”Kesäkaudella GoGolfin rangeilla Leppävaarassa, Vantaalla ja Kirkkonummella on tehty kävijämääräennätyksiä ja golfkurssit ovat olleet loppuunmyytyjä. Tähän luonnollisesti haluamme reagoida ja tarjota harrastajille ryhmävalmennusta myös talvikaudella. Valmennustuote lähtee luonnollisesti valmentajista, joten kiinnitimme heidät ensiksi. Seuraavaksi on lokaation vuoro ”, GoGolfin toimitusjohtaja Mikael Hästbacka sanoo.

Suomen tämän hetken menestyneimmän golfammattilaisen Sami Välimäen valmennuksesta vastaava PGA Pro Timo Karvinen lähtee innolla mukaan syventämään yhteistyötä GoGolfin kanssa. Karvinen on kirjoittanut opetusartikkeleita GoGolf-lehteen ja gogolf.fihin.

”Siirryn mielenkiinnolla kasvavaan GoGolf-perheeseen. Dynaaminen ajattelu luo edellytykset innovoida golfalalle uutta, johon pyrimme nyt myös opetuksen saralla”, Karvinen kommentoi.

European Tourin suomenkielisten lähetysten pääselostaja PGA Pro Antti Vaalas on toiminut aiemmin myös GoGolfin lajiasiantuntijana ja avustajana. Hän jatkaa mielellään yhteistyötä GoGolfin kanssa.

”Minulla on intohimoinen suhde golfvalmennukseen ja lajiin. Halu auttaa useampia golfareita oppimaan uutta ja siten syventämään suhdetta lajiin on erittäin kova. Näen, että yhdessä GoGolfin kanssa meillä on parhaat ja nopein mahdollisuus luoda uusia malleja”, Vaalas kertoo.

PGA Pro Marko Kumm on jo valmentanut kesäkauden GoGolfin rangeilla Leppävaarassa ja Vantaalla. Kiirettä on pitänyt.

”Vastaanotto ja meiniki GoGolfin rangeilla on ollut koko kauden huima. Pelkästään yli 800 kurssilaista yhden valmentajan kautta kertoo, että kentällä tai kotona ei olla aikaa vietetty. Hienoa että olen työlläni vakuuttanut ja päässyt mukaan kehittämään GoGolfin valmennustuotetta”, Kumm sanoo.

”Palaute moderneista valmennuskursseista on ollut positiivinen, joten yhteistyötä Markon kanssa haluttiin ehdottomasti tiivistää. Kiinnittämällä nämä valmentajat GoGolf voi jatkossa tarjota maailmanluokan valmennusta myös lajin harrastajille”,  Hästbacka sanoo.

Etsi luettavaa