Hyppää sisältöön

GoGolf Loungeissa tapahtuu ensi viikonloppuna – Finnish Tourin Winter Openissa 1 500 euroa jaossa

Viihtyisä ja tilava GoGolf Lounge sijaitsee Espoossa, Keran halleilla.

Ensi viikon vaihteessa vietetään Major-viikonloppua. Esimerkiksi perjantaina ja lauantaina GoGolf Loungeissa on lukuisia tapahtumia ja mahdollisuuksia verestää taitojaan pian alkavaa ulkokautta silmällä pitäen. 

Viikon kuluttua pelataan miesten kauden ensimmäisen major-turnaus Masters Tournament. Sen kunniaksi GoGolf Loungeissa Espoossa ja Tampereella tapahtuu ja GoGolf Shopissa on luvassa tarjouskampanjoita 7.–10.4. välisenä aikana.

Esimerkiksi lauantaina Espoossa viritetään lopuksi kisastudio, joka on avoinna kahteen saakka yöllä. Ruuduilla näkyy tuolloin Augusta Nationalin kentällä pelattava turnaus.

Tässä viikonvaihteen ohjelma.

Perjantai 8.4. 

Timo Karvisen Sam PuttLab GoGolf Lounge Espoossa

Puttaaminen vaatii jatkuvaa harjoittelua, ja SAM Puttlab on juuri oikea paikka laite sitä varten.

SAM PuttLabissa saat parhaan mahdollisen avun kehittää puttitekniikkasi millilleen. SAM mittaa 28 eri parametriä putterin liikkeestä ja osoittaa suurimmat kehityskohdat.

Timo Karvinen on European Tourin parhaimmistoon kuuluvan puttaajan Sami Välimäen valmentaja. Timo järjestää perjantaina 8.4.2022 SAM PuttLab -klinikan kello 9–16. 

Klinikka kestää 45 minuuttia per oppilas ja sisältää testauksen, analyysin ja yksilöllisen opetuksen.

Valitse sopivin kellonaika GoGolf Shopissa ja varmista paikkasi. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Lauantai 9.4. 

Finnish Tour Winter Open GoGolf Lounge Espoossa ja Tampereella

Lauantaina Major-viikonlopun ohjelmassa ovat Finnish Tour Winter Open ja Cobra Winter Scramble sekä mainio tilaisuus seurata Mastersin käänteitä.

Finnish Tourin ensimmäinen simulaattorikilpailu pelataan yhtäaikaisesti kaikissa Espoon ja Tampereen GoGolf Loungeissa Trackmaneissä. Kilpailussa pelattava kenttä on tuleva Ryder Cupin näyttämö Adare Manor Irlannissa.

Finnish Tour by Crisp Winter Open on avoin kaikille ja kilpailumuotona on tasoitukseton lyöntipeli. Osallistumaan mahtuu kaikkiaan 76 pelaajaa, joista Espooseen 44 ja Tampereelle 32.

Pelaajat otetaan mukaan Finnish Tour 2022 kategorian mukaisessa järjestyksessä, ja tämän jälkeen edetään tasoitusjärjestyksessä. Naiset ja miehet pelaavat kisan samassa sarjassa, mutta eri tiiltä.

Kilpailun tulospalveluna toimivan Gamebookin kautta yleisö voi seurata kilpailua livenä.

Winter Open ei ole osana Finnish Tour -rankingia. 

Ilmoittautuminen kilpailuun 6.4. mennessä Gamebookin sivulla

Cobra Winter Scramble GoGolf Lounge Espoossa

Hyvän vastaanoton pelaajilta saaneet Winter Scramblet saavat jatkoa ensi talvena!

Talven viides ja viimeinen Winter Scramble pelataan lauantaina 9.4. Espoossa. 

Pelimuotona on tasoitukseton lyöntipeli neljän hengen scramblenä. Kaikki lyövät avauksen, jonka jälkeen näytöltä valitaan, kenen pallolla halutaan jatkaa. Näin jatketaan aina griinille asti. Kilpailun kulkua voi seurata Gamebookissa.

Kenttänä toimii Casa De Campo ”Teeth of the Dog”

Pääpalkintona kilpailussa on Cobra Ultralight Pro Cart Bagit koko joukkueelle + koko lähtö kahdella autolla joko Kurk Golfiin tai Hills by GoGolfiin.

Kilpailumaksu 50 €/hlö ja200 €/joukkue, maksu paikan päällä. Mukaan mahtuu 11 joukkuetta, kolme parasta joukkuetta palkitaan.

Ilmoittautumiset 6.4. mennessä.

Major-studio aamukahteen asti

Lauantai-illan huuma jatkuu Winter Scramble -kilpailun jälkeen rennolla kisastudiolla, johon kaikki Winter Scrambleen osallistuvat ovat tervetulleita jatkamaan iltaa ja hauskanpitoa. 

GoGolf Lounge Espoo on auki klo kahteen asti yöllä, mikäli osallistujia riittää. 

Ohjelmassa leikkimielisiä kilpailuja Trackmaneissä ja muuta mukavaa. Illan mittaan selvitetään ainakin Loungen kovin pommittaja sekä härskein lipunryöstäjä. 

Etsi luettavaa