Hyppää sisältöön

GoGolf Lounge aukeaa – lokakuussa viihdyt golfin parissa edullisesti

Viihtyisä ja tilava GoGolf Lounge on valmis ottamaan vastaan talvikauden 2022-2023 harjoittelijat. GoGolf Lounge sijaitsee Espoossa, Keran halleilla.

GoGolf Lounge aukeaa lauantaina ja lokakuussa harjoittelu on edullista. Ensimmäinen scramble-kilpailu järjestetään 22. lokakuuta.

Golfkausi jatkuu nyt myös sisätiloissa, kun GoGolf Lounge avaa ovensa Espoon Kerassa lauantaina. Modernissa sisäharjoittelukeskuksessa on kymmenkunta Trackman-simulaattoria, lukuisia lyöntipaikkoja ja suuri lähipeliviheriö.

Talviharjoittelu on paitsi hyödyllistä myös hauskaa. Ensinnäkin oman svingin kehittäminen helpottuu Trackmanin antamien lukujen perusteella. Toisekseen golfin pelaaminen nykyaikaisissa simulaattoreissa kaverien tai perheen kera on mitä mukavinta ajanvietettä.

Lokakuussa harjoittelet edullisesti

Espoon GoGolf Lounge aukeaa lauantaina.

Lokakuussa hinnat ovat varsinaista sesonkia edullisemmat, joten jos et ole aiemmin käynyt kokeilemassa simulaattorigolfia, nyt on siihen hyvä tilaisuus.

Lokakuussa tunti Trackman-simulaattorissa maksaa arkisin ennen klo 16:ta vain 15 € (norm. 20 €). Iltaisin. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin tunnin hinta on 25 € (norm.  35 €).

BMW Loungeissa eli rauhallisissa ja tilavissa simulaattoritiloissa hinnat ovat arkisin klo 16:een saakka 20 € (norm. 25 €) ja muina aikoina 30 € (norm. 40 €).

Lokakuussa aukioloajat ovat arkisin hieman normaalia lyhyemmät, sillä pelaamaan tai harjoittelemaan pääsee klo 12. Tilanne muuttuu marraskuussa, kun sisäharjoittelukausi pääsee kunnolla alkamaan. Tuolloin GoGolf Lounge aukeaa myös arkisin klo 9 aamulla ja ovet menevät säppiin vasta klo 21 illalla.

Heti marraskuun alusta alkavat pyöriä myös GoGolf-valmennuksen järjestelmät talvitreenit sekä Espoossa että Tampereen alueella. Mikäli haluat syksylle ja talvelle mielekästä ja hyödyllistä tekemistä, kannattaa ilmoittautua nyt mukaan, sillä osa kursseista on jo varattu täyteen.

Tampereella GoGolf Lounge toimii Golf Skyn jättimyymälän yhteydessä. Talvikurssit siellä vetää tänä talvena Kaisa Ruuttila.

Espoossa opetuksesta vastaavat Antti Vaalas, Marko Kumm, Riku Soravuo, Ari Koutuaniemi, Milla Haro ja Timo Karvinen.

Kansainvälinen Trackman-päivä 22.10.

St Andrewsin Old Course on suosituin TrackMan-kenttä GoGolfin toimipisteissä. KUVA: TRACKMAN

Pääkaupunkiseudulla tai miksei kauempaakin asuvien kannattaa merkitä jo kalenteriin 22.10.

Kyseisenä lauantaina vietetään Espoossa GoGolf Loungessa sisäharjoittelukauden avajaisia, ja samana päivänä vietetään myös kansainvälistä Trackman-päivää.

Kansainvälinen Trackman-päivä on hieno mahdollisuus tutustua simulaattorigolfiin, sillä klo 17:een asti harjoittelu on ilmaista. Maksimiaika per ryhmä on tunnin.

Virallisena avajaisviikonloppuna pelataan myös Cobra Scramble, jossa on tuttuun tapaan erinomaiset palkinnot. Kilpailu käynnistyy klo 17.

Luvassa on paljon muutakin mielenkiintoista ohjelmaa ja kilpailuja. Esimerkiksi Red Bull tuo tapahtumaan formulasimulaattorin, joka tarjoaa realistisen kokemuksen siitä, miltä tuntuu olla F1-auton ratissa.

Vakiovuorojen ja sarjakorttien hintoja GoGolf Loungessa

  • Kymmenen kerran kortti 299 €
  • Viiden kerran kortti 169 €
  • Vakiovuoro 20 x 2 h = 999 €
  • Vakiovuoro 20 x 1 h 599 €

Viiden ja kymmenen kerran kortit tulevat myyntiin GoGolf Loungeissa paikan päällä. Vakiovuoron voi varata lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lounge@gogolf.fi.

Etsi luettavaa