Hyppää sisältöön

GoGolf-lehti opettaa ja viihdyttää

Kauden 2019 kolmas GoGolf-lehti pitää sisällään paljon hyödyllistä tietoa ja oppia golfista, viihdyttäviä artikkeleita ihmisistä ja uusista kehityssuunnista lajin ympärillä, sekä luonnollisesti tarkoin valittuja matkakohteita Suomesta ja ulkomailta.

GoGolf-lehti tipahtaa perjantaina GoGolfin-jäsenille. Lehti löytyy myös Go-Golfin yhteistyökentiltä ja sen voi ostaa hyvin varustetuista Lehtipisteen myyntipisteistä

Satasivuisen lehden kannessa poseeraa Rory McIlroy loppuasennossa.  GoGolfin Head Pron Antti Vaalas on kirjoittanut merkittävän opetusartikkelin loppuasennon merkityksestä.

”Hyvää loppuasentoa kannattaa harjoittella ja kehittää, sillä se kertoo svingin oikeasta liikejärjestyksestä”, Vaalas rohkaisee antaen artikkelissa harjoitteita ja määritteitä tavoiteltavalle asennolle.

Toimittaja Juha Saarinen on saanut haastattelun Mark Broadielta, joka on kehittänyt lajia mullistavan tilastointitavan, Strokes gained -menetelmän.  Sitä käytetään yleisesti  jo kaikilla suurimmilla kiertueilla. 
Broadie avaa haastattelussa lähtökohtia tilastoinnistaan, ja valaisee myös, mitä amatööri voi oppia  Strokes gained -tilastoon tutustumalla.

Päätoimittaja Jussi Miettinen on tehnyt kieli poskella valtavan työn jakaessaan golfarit 16:een eri pelaajatyyppiin.  Luokittelun kautta meistä kukin voi löytää itselleen sopivan määritelmän, tai ainakin yhdistelmän niistä.

Oletko sinä kentällä nautiskelija,  sääntöniilo, hinkkaaja höseltäjä, kiukuttelija, kannustaja vai psyykkaaaja? Vaihtoehtoja on muitakin. Tämä artikkeli yhdessä siihen liittyvän arkkigolfaribingon kanssa on lehden must-juttuja.

HGK on tehnyt suomalaista golfhistoriaa jo vuodesta 1932. Kuluvan kauden alussa seura  julkisti kentän alueella tehdyn luontoselvityksen, jonka tekivät alan arvostetuimpiin asiantuntijoihi lukeutuva  Lasse J. Laine sekä HGK:n kunniajäsen Asko Arkkola.

Jussi Miettisen kirjoittamassa haastattelussa Asko Arkkola kertoo yli 60 vuotta kestäneestä lintuharrastuksestaan Talissa.

Ulkomaan matka-artikkeleina lehdessä annetaan malli 48 tunnin reissusta Pärnuun. Esa Mäkinen avaa kattavasti Unkarin golftarjonnan suosituksineen.

Pelikaverit sarjassa kiekkotähdet Aleksander Barkov ja Patrik Laine kertovat toisistaan ja syistä, joiden takia he puhaltavat yhteiseen hiileen myös Nokialla järjestettävässä nimikkokilpailussaan. 

GoGolf-lehdessä riittää luettavaa moneksi kerraksi.

Lue ja nauti, anna meille myös palautetta ja halutessasi myös juttuvinkkejä tulevia lehtiä ja sivustoamme varten.

yhteistyö

Etsi luettavaa