Hyppää sisältöön

GoGolf -kesäkuun loppuunmyynti: ”Tarjoukset on viety käsistä”

GoGolf kesäkuun tarjoukset ovat enää hetken voimassa!

Kesäkuun viimeinen päivä tarkoittaa samalla GoGolf -kesäkuun päättymistä. Kesäkuussa GoGolfin eduista ovat voineet nauttia kaikki golfarit, myös ne joilla ei ole GoGolfin jäsenyyttä.

Kesäkuu on ollut ilmojen puolesta erittäin otollinen golfin pelaamiselle. Se on varmasti auttanut myös GoGolf -kesäkuussa, jossa myyntiennätykset on laitettu uusiksi. Trendi suomalaisessa golfissa näyttää nousevalta ja se oli aistittavissa jo alkuvuodesta. 

”Golfmessuilla näki jo, että golfia ostetaan entistä enemmän kampanjoista ja tarjouksista. Perinteiset tavat kuten pelioikeuspelaaminen ja normaalin green feen ostaminen tiskiltä on saattanut vähentynyä. Verkkokaupan kasvu ja sen hyödyntäminen tuntuu olevan nykypäivää”, GoGolfin verkkoliiketoiminnasta vastaava Sebastian Solomon iloitsee. 

Kasvua kesäkuun myynneissä on tullut peräti 40 prosenttia. Golfmessuilla tuotteita GoGolfin kautta ostettiin myös paljon enemmän kuin aiempina vuosina. 

”Kentät ovat osanneet paketoida mielenkiintoisia tuotteita ja hinnoitella ne hyvin. On ilo toimia kanavana, jossa oikeat tuotteet ja pelaajat löytävät toisensa”, Sebu jatkaa. 

GoGolf kesäkuussa on myös paljon tarjouksia maakuntien kentille!

GoGolf kesäkuussa on myös paljon tarjouksia maakuntien kentille!

Vielä on aikaa – kauppa sulkeutuu kello 23.59 sunnuntaina

Koko kampanjan suosituin tuote on ollut Pärnu Bayn paketti, jossa green fee ja ravintolaseteli ovat yhteishintaan 79 euroa. Suomalaisista paketeista ykkönen on ollut Pickalan kolmen kentän paketti yhteishintaan 99 euroa. 

Jos haluaa ostaa suosituimpia tuotteita, niin tässä tulee koko kesäkuun top-5: 

1: Pärnu Bay green fee + ravintolaseteli (arvo 15 €) hintaan 79 €

2: Pickala kolme kierrosta: 99 € 

3: White Beach Golf 2x green fee: 79 € 

4: Hirsala Golf koko lähtö 100 € 

5: Tahko green fee kahdelle sisältäen auton: 89 € 

Käy nyt shoppaamassa itsellesi pelit loppukesälle! Säästät reilusti euroja ja saat parhaat paketit GoGolfin jäsenenä tai ilman! 

SHOPPAILEMAAN

Etsi luettavaa