Hyppää sisältöön

GoGolf kasvaa – tule meille toimittajaksi

GoGolf hakee monipuolista tekijää, jolta onnistuu kirjoittamisen lisäksi myös valokuvaaminen ja videoiden teko.

Vuosi 2016 on ollut GoGolfissa täynnä tapahtumia. Talvella uudistimme verkkosivumme ja julkaisimme uuden verkkokaupan, keväällä järjestimme ensimmäisen golfmatkamme ja alkukesästä toimme markkinoille uuden GoGolf-lehden, joka on saanut erinomaisen vastaanoton.  Nyt meillä meinaavat kädet loppua kesken, joten etsimme osa-aikaista toimittajaa toimitukseemme.

Ensi vuonna GoGolf-lehti ilmestyy neljä kertaa. Lisäksi julkaisemme maaliskuun golfmessuille uuden GoGolf Guide -kirjasen.

Millaisia töitä tarjolla?

Toimittajana tehtäviisi kuuluisivat verkkouutisointi ja lehteen kirjoittaminen. Toimittaja kantaa pääosin vastuun myös GoGolf Guiden sisällöntuottamisesta. Ei ole myöskään haitaksi, mikäli hallitsisit myös valokuvaamisen ja videoiden tekemisen. Plussaa on, jos esiinnyt luontevasti kameran edessä. Emme myöskään pane pahaksemme, jos kirjoitat vetävää mainostekstiä.

Luonnollisesti hyvä golfalan ja alalla toimivien ihmisten tunteminen katsotaan eduksesi. Lisäksi odotamme sinulla olevan terävä kynä myös sosiaalisessa mediassa, sillä golfalalla olemme somessa Suomen ykkösiä. Lisäksi toivomme sinun olevan hyvä tyyppi, joka sopii hyvin tiimiimme. Meille on tärkeää, että siedät painetta ja pystyt toimimaan myös kovassa kiireessä.

Työtehtävien menestyksekäs hoito edellyttää myös huonon huumoritajumme ymmärtämistä.

Kiinnostuitko?

Siinä tapauksessa lähetä meille lyhyet perustelut, miksi juuri sinut pitäisi palkata toimitukseemme, kolme parasta juttuasi sekä mahdollinen portfolio parhaista kuvistasi ja/tai video, jossa esiinnyt. Kerro hakemuksessasi lyhyesti, mitä töitä olet ehtinyt tehdä aiemmin ja miksi haluaisi tulla GoGolfiin töihin.

Työaika ei jakaudu tasaisesti arkipäiville, vaan odotamme sinulta mahdollisuutta tehdä töitä myös viikonloppuisin ja iltaisin. Entä mikä olisi palkka- tai palkkiotoivomuksesi, mikäli toimisit oman yrityksesi kautta?

GoGolf aloitti toimintansa vuonna 2012 golfmediana ja on laajentunut 38 000 golfarin yhteisöksi, joka tarjoaa jäsenilleen green fee -diilejä Suomen parhaille kentille. Rakennamme myös yhteistyökumppaneiden kanssa tapahtumia, tuotamme matkoja ja myymme mediaa. Tulevalla kaudella meillä on vielä paljon, paljon lisää uusia juttuja tulossa.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman nopeasti päätoimittaja Jussi Miettiselle osoitteeseen jussi@gogolf.fi, sillä täytämme tehtävän heti, kun löydämme siihen soveltuvan tekijän.

Etsi luettavaa