Hyppää sisältöön

GoGolf Isosaari  hurmasi ensikertalaiset: ”Tämä oli upea elämysretki”

Ville Huokko

Jaakko Huokko vei avovaimonsa, veljensä ja ystävänsä Isosaareen viettämään juhannusta. Kokemus ylitti kaikki odotukset

GoGolf Play – Hirsala Editionin antamien vaihtoehtojen avulla kenttiä kiertävä  Jaakko Huokko ehdotti avovaimolleen Minna Koposelle, veljelleen Villelle, sekä ystävälleen Mika Rahikaiselle juhannusaaton kohteeksi GoGolf Isosaarta.

”Kaverini ovat kehuneet kovasti. Isosaaressa läpi kauden pelaaminen sisältyy sisältyy pelioikeuteeni. Niinpä lähdettiin”, Jaakko Huokko kertoo.

Matka kauppatorilta käynnistyi kello 16.00. Laiva toi ryhmän takaisin Helsingin ytimeen auringon laskeutuessa kauniisti mailleen 23.20.

”Oli kyllä hieno kokemus, joka ylitti odotukset. Kentän lisäksi vaikutuksen tekivät upeat maisemat ja muut aktiviteetit, joihin tartuimme”, Huokko makusteli paluumatkalla.

Jaakko Huokko Isosaaren pelijärjestyksessä kentän toisella väylällä aistimassa merellistä luonnonrauhaa

Jaakko Huokko Isosaaren pelijärjestyksessä kentän toisella väylällä aistimassa merellistä luonnonrauhaa

Minna Koponen

Edellisenä syksynä golfin pelaamisen aloittanut Minna Koponen pääsi harjoittelemaan pelinsä osa-aluetta jossa näkee eniten parantamisen varaa.
”Lähipeli on vielä hankalaa, siitä tuli oppia ja kokemusta. Onnistumisiakin, jotka lämmittivät.”

”Kavereille tulen kyllä erityisesti kertomaan Isosaaren tunnelmasta, jota on vaikea kuvailla. Se rauhoittaa, kiire häviää, aistit ovat auki. Saunoimme ja uimme useaan kertaan. Ne yhdessä ravintolan ja merelle aukevien terassien kanssa kruunasivat iltamme”, Minna Koponen hehkutti.

Golfuran ensimmäiset birdiet jäivät mieleen

Ville Huokko aloitti golfaamisen veljensä innoittama keväällä. Hänen kotikenttänsä on Koski-Golf.

”Tein elämäni kaksi ensimmäistä birdietä Isosaaressa, nelosella ja ysillä,” nostaa Ville Huokko päällimmäisinä esiin ikimuistoiset sankaritekonsa.
”Omaan tasoon nähden pelasin Minnan tavoin hyvin. Kentällä on hankalia väyliä, mutta myös niitä jotka antavat mahdollisuuksia. Tosi mukava kenttä ja fantastinen reissu kokonaisuutena.”

Ville Huokko näytti hauistaan Isosaaren kentällä. Elämän ensimmäiset birdiet jäävät varmuudella muistiin ikiajoiksi

Ville Huokko näytti hauistaan Isosaaren kentällä. Elämän ensimmäiset birdiet jäävät varmuudella muistiin ikiajoiksi

Jaakko Huokko

Juhannusaaton viettäjiä Isosaaressa oli sadoittain. Golfkentällä oli illalla varsin rauhallista, päivällä pelaajia oli muutaman ryhmän verran. 

Kauppatorilta tulevan reittiliikenteen lisäksi Isosaareen rantautuu erittäin paljon ihmisiä omilla veneillään. Merkittävä osa yöpyy satamassa.
Luontoihmisiä ja telttailijoita oli iltapäivän kuljetuksessa huomattavan runsaasti.

Satama, ravintolana toimiva upseerikerho, sen terassit, hiekkaranta, golfkenttä sekä valtavan kokoiset saunarakennukset muodostavat Isosaaren palveluiden ytimen.
Saarella on myös kuluvalla kaudella ennätyksellisen kovassa käytössä ollut telttailualue, sekä sauna-alueen naapureina hiekkarannalla sijaitsevat seitsemän Nolla-mökkiä, jotka ovat saaneet jo ensimmäisellä kaudella valtavan suosion. 

Ryhmän neljäs jäsen Mika Rahikainen viihtyi, vaikka muiden harrastustensa johdosta ei ainakaan vielä pelaa golfia.

”Tosi makea paikka ja hyvät palvelut. Aika kului kuin siivillä. Isosaaressa viihtyy ja kokee, vaikkei golfia pelaisikaan. Caddienä pääsin hulppeisiin paikkoihin, joihin ilman mailoja turisti ei löydä.”

Uusi reissu jo suunnitteilla

Reilun 5,5 tunnin aikana ryhmä ehti nähdä Isosaaresta vain ”ytimen”, kentän, hiekkarannat, saunan, ravintolan terasseineen sekä Nolla-mökit.
Saaren rikkaaseen historiaan, nähtävyyksiin ja eteläpuolen hulppeisiin kalliorantoihin tutustumiseen ei jäänyt aikaa.

Jaakko, Minna, Ville ja Mika eivät löytäneet kokemastaan tai palvelukokonaisuudesta puutteita tai korjattavaa.

Ainoa huomio tuli käytöstä tiistaina poistuvien väylien risteämisistä saarella ulkoilevien kanssa. Pelilinjojen kieppeillä oli chillailemassa väkeä, joita sai ohjata syrjemmälle.

Poistettavia väyliä on neljä. Korvaavilla uusilla väylillä on myös uudet, suuret viheriöt.
Muutostyöt tuovat selkeän “upgreidauksen” kentän tasoon ja turvallisuuteen muuttamatta sen alkuperäistä luonnetta.

”Nuo uudet viheriöt näyttävät todella hyviltä. On monta syytä tulla jo tällä kaudella takaisin ja suositella kavereille”, Jaakko Huokko tokaisi.

Yöpyminen Nolla-mökeissä kiehtoo ensimmäisen vierailun pohjalta kovasti. Sen haluaisin seuraavalla kerralla kokea”, Minna Koponen säesti puolisoaan.
Mökkien varaustilanne on myyjän kannalta erinomainen. Elokuun alkuun asti ne ovat lähes täynnä. 

Isosaaressa pelattiin jo kaudella 2020 ammattilaisten kisa, jonka voiton vei Janne Kaske

Isosaaressa pelattiin jo kaudella 2020 ammattilaisten kisa, jonka voiton vei Janne Kaske

GoGolf

”Isosaarella on tulevaisuudessa potentiaalia tarjota kansainvälisestikin hyvin ainutlaatuinen palvelukokonaisuus, jossa golf on merkittävänä osasena”, Jaakko Huokko tiivisti näkemyksensä.

GoGolf Isosaari avaa neljä uutta väylää ja viheriötä tiistaina 29.6.

GoGolf Isosaari

Nolla-mökit

Etsi luettavaa