Hyppää sisältöön

GoGolf Big Bang by Golf Plaisir houkuttaa kisoihin matkaa suunnittelevia golfareita

Tahkovuoren molempien kenttien viheriöt ovat erinomaisessa kunnossa ja vieraspelaajien osuus kävijämäärästä on kasvanut edelliskaudesta

Tahkon Old Coursella oli sunnuntaina 144 kilpailijaa. Kisoja, joista voi yhdellä lyönnillä voittaa viikon pelimatkan Portugaliin järjestetään vielä Paltamossa, Vuosaaressa ja Himoksella.

Pirjo Laitila suuntaa ulkomaille tekemään käytännön järjestelyjä Golf Plaisirin matkalaisillle jo syyskuussa

Pirjo Laitila suuntaa ulkomaille tekemään käytännön järjestelyjä Golf Plaisirin matkalaisillle jo syyskuussa

Teemu Tyry

Golfmatkailun Suomen rajojen ulkopuolelle uskotaan elpyvän merkittävästi edellisestä nollakaudesta.

GoGolf ja  Golf Plaisir tekevät tiivistä yhteistyötä, jonka yhtenä muotona Pirjo Laitila sekä Esa-Tuomas Malinen kiertävät Big Bang by Golf Plaisir kisoja ympäri Suomen
kertomassa golfkohteista ja vetämistään matkoista talvikaudella 2021-2022.

”Matkailun avautumiseen on Suomessakin valtavat odotukset golfarien osalta. Golf Plaisirilla on kymmenittäin kohteita ja matkoja tulevalle talvikaudelle”, kertoi  Pirjo Laitila Tahkovuoren kisan yhteydessä.

GoGolf Big Bang by Golf Plaisir kisoja järjestetään kauden mittaan kahdeksan. Tahkolla sunnuntaina pelattu oli viides, ja perinteisesti viimeistä paikkaa myöten täynnä, 144 pelaajaa.

Teemu Tyry

”Neljässä ensimmäisessä kilpailussa lähimmäksi lippua lyönyt kuittasi viikon matkan peleineen Espanjan Almerimarin. Neljällä viimeisellä tarkimmalle on tarjolla matka Portugalin Montadoon Big Bang by Golf Plaisir tyyliin.”

Vuosikausia talvet etelän lämmössä golfmatkoja vetänyt pariskunta Pirjo & ET vietti edellisen talvikauden Suomessa.

”Vaihtelu teki hyvääkin. Mutta kyllä meillä matkajalkaa vipattaa tulevan talven osalta. Iloista golfia ilon kautta on mottomme. Golfissa parhaita asioita on yhdessä tekeminen ja kokeminen”, aina iloinen ja pirteä Pirjo Laitila säteili Tahkolla.

GoGolf Big Bang by Golf Plaisirin tulevista kisoista ja matkoista lisätietoja oheisista linkeistä. 

Golftapahtumat

Golf Plaisir

Etsi luettavaa