Hyppää sisältöön

GoExpo Golf järjestetään tänä vuonna virtuaalisesti – vuonna 2023 Golfmessut pidetään Kevätmessujen yhteydessä

Viime vuoden virtuaalisilla Golfmessuilla Mikko Ilonen kertoi parhaita vinkkejään katselijoille. Haastattelijana toimi Iiro Harjula.

GoExpo-tapahtumakokonaisuutta ei järjestetä 2022 Messukeskuksessa, vaan viime vuoden tapaan virtuaalisena.

GoExpo Golf eli Golfmessut toteutetaan vuonna 2022 virtuaalisesti. Vuonna 2023 golfarit yhteen kokoava kauden avaus siirretään pidettäväksi samaan aikaan Kevätmessujen kanssa.

Virtuaaliset golfmessut järjestetään tänä vuonna 4.–6.3. eli samaan aikaan kuin GoExpo-tapahtumakokonaisuus oli määrä järjestää Helsingin Messukeskuksessa.

”Messukeskus haluaa tarjota kävijöille ja yrityksille onnistuneita, tuloksellisia ja elämyksellisiä tapahtumia. Tapahtumia kehitetään jatkuvasti paitsi sisällön, myös esimerkiksi tapahtuman kattavuuden ja ajankohdan näkökulmasta. Vaikka olisimme mielellämme mahdollistaneet tulokselliset kohtaamiset GoExpossa tänä vuonna, tilanne antaa myös hyvän mahdollisuuden kehittää tapahtumia eteenpäin ja miettiä missä yhteydessä ne tavoittavat parhaiten niin nykyiset kuin uudetkin harrastajat”, sanoo GoExposta vastaava liiketoimintapäällikkö Tanja Pasila Messukeskuksesta. 

Virtuaalimessut maaliskuun alussa

GoExpo Golf on päätetty järjestää vuonna 2022 virtuaalisesti. Virtuaalitapahtuma toteutetaan 4.-6.3.2022. Tapahtuma järjestettiin virtuaalisesti myös vuonna 2021, jolloin toteutus onnistui kaupallisesti hyvin, minkä vuoksi tapahtuman järjestäminen tässä muodossa nähdään toimivana ratkaisuna tänäkin vuonna. 

Messukeskus teki päätökset yhdessä GoExpo Golfin yhteistyökumppaninsa GoGolfin kanssa. GoGolf vastaa myös virtuaalitapahtuman sisällöistä.

”On harmillista, että Golfmessuja voida järjestää tänä vuonna normaaliin tapaan, mutta viime vuonna saimme hyviä kokemuksia messujen järjestämisestä virtuaalisena. Yhteistyössä Golfliiton kanssa saamme toteutettua monipuolista ohjelmaa koko viikonlopun ajan”, sanoo Golfmessujen vastaava tuottaja Joonas Salonaho GoGolfissa.

Messukeskuksessa tapahtuma järjestetään seuraavan kerran vuonna 2023, jolloin ajankohta on 31.3.–2.4.

Messukeskuksessa järjestetään samaan aikaan yhteensä viisi tapahtumaa kattavat Kevätmessut, jotka ovat avoinna 30.3.-2.4.2023. Kevätmessujen tapahtumat ovat Asu & Remontoi, Kevätpuutarha, OmaMökki, Sisusta sekä Lähiruoka & Luomu. Kaikkiin tapahtumiin pääsee samalla pääsylipulla. 

”Golfmessut järjestetään omana itsenäisenä tapahtumana samaan aikaan huhtikuussa 2023 järjestettävien Kevätmessujen kanssa. Kevätmessut keräävät valtavan joukon ulkoilmaharrastuksista kiinnostuneita kävijöitä, ja uskomme, että tästä joukosta löytyy myös golfin harrastamisesta kiinnostuneita ihmisiä aivan kauden kynnyksellä”, kertoo Pasila.

”Golfmessujen kannalta on hienoa, että ensi vuonna messut järjestetään lähempänä kauden alkua. Kevätmessut on Messukeskuksen lippulaivatapahtuma, joka kerää vuosittain lähes 60 000 kävijää”, Salonaho iloitsee.

Tämän kevään tapahtumakokonaisuuden oli määrä kattaa neljä tapahtumaa: Fillari, Golf, Outdoor ja Kuva & Ääni, joka siirtyy syksyyn. Outdoor- ja Fillari-messuja ei tänä vuonna järjestetä.

Golfmessut

Etsi luettavaa