Hyppää sisältöön

GeoGolf Championship avaa kilpailukauden Planmeca Golf Arenalla – Oliver Lindell kisan suosikki

GeoGolf toi tuotteensa markkinoille 2019

Suomen suurimmassa golfhallissa järjestettävässä tarkkuuslyöntikilpailussa on erikseen sarjat ammattilaisille ja amatööreille.

Planmeca Golf Arenalla Helsingin Vuosaaressa käynnistyy kilpailukausi ennen kokemattomalla tavalla. 

Kotimainen innovaatio GeoGolf järjestää tarkkuuslyöntikilpailun ammattilaisille sekä amatööreille.

GeoGolfin laite on suurimmalle osalle golfareista tuiki tuntematon. Se on ollut demokäytössä useammalla rangella jo kaudella 2019. Päättyneellä golfkaudella GeoGolfin laite oli Hirsalan harjoitusalueella.

GeoGolf oli esillä myös kevään 2020 golfmessuilla Pasilassa

GeoGolf oli esillä myös kevään 2020 golfmessuilla Pasilassa

Teemu Tyry

Liikuteltava kohde on halkaisijaltaan kaksi metriä. Palloja lyödään kohteeseen tikkataulun tapaan. Mitä keskemmälle pallo uppoaa, sen enemmän on pisteitä luvassa.

Pistelaskun laite hoitaa automaattisesti tunnistaen jopa kahdeksan eri pelaajan pallot värikoodien mukaan. Reaaliaikainen pistelaskusysteemi mahdollistaa todella mielenkiintoisten kisojen
järjestämisen muun muassa yritystapahtumissa.

”Laite on todella koukuttava,  Yrityksemme suunnitelmat siintävät tulevaisuudessa ja vastaavia laitteita on ideana saada rangeille ympäri Suomen ja maailman”, GeoGolfin perustaja Mika Kuusisto taustoittaa.

Kahden metrin halkaisijalla operoiva nykyinen laite toimii harrastepelaajille luonnollisesti vain muutaman kymmenen metrin matkalta.

Tämän takia Planmeca Areenan talvihalli onkin oivallinen paikka järjestää tarkkuuslyöntikilpailu.

Oliver Lindell suosikkina facebookin kautta seurattavassa kisassa

Kilpailuun on alustavasti lupautunut  useita kovan luokan ammattilaisia, joista Oliver Lindell on nimekkäin.

Oliver Lindell voitti päättyneellä kaudella Finnish Tourin Lakiston kiilpailun

Oliver Lindell voitti päättyneellä kaudella Finnish Tourin Lakiston kiilpailun

Juha Hakulinen

Varsinaista ennakkoilmoittautumista kisaan ei tarvitse tehdä, joten lopullinen osallistujalista selviää vasta kisapäivänä sitä mukaan kun pelaajia saapuu paikalle.

Kilpailun alkukarsinta on kaikille avoin ja se järjestetään kello 15.00 – 19.00 välisenä aikana.

Kokonaispistemäärän perusteella kahdeksan parasta pelaajaa pääsevät loppukilpailuun.

Kilpailussa on käytössä myös tasoitukset. Jos tasoituksella 20 pelaava peluri ansaitsee 100 pistettä, lisätään pistemäärään tasoituksen verran prosentteja. 

Ammattilaisten sarjan voittajalle on luvassa 1000 euron shekki. Parhaat amatöörit palkitaan.

Turvavälit ja koronaprotokollat vahvasti huomioitu

 Planmeca Golfareena on pystynyt pitämään  hallinsa auki syyskaudella täydessä mittakaavassa pitkälti suurten tilojen ansiosta.
”Mitään riskejä ei haluta ottaa myöskään uutenavuotena, vaan tapahtuma järjestetään jopa”ylivarovaisesti”, määrittää hallin toimitusjohtaja Kari Anttila.

Kari Anttilan johtamassa Planmeca Golf Areenassa palvelee myös Smart Golfin välinemyymälä, sekä yhdeksän golfvalmentajaa

Kari Anttilan johtamassa Planmeca Golf Areenassa palvelee myös Smart Golfin välinemyymälä, sekä yhdeksän golfvalmentajaa

Teemu Tyry

”Halli on kisan aikaan avoinna vain kilpailuun osallistuville. Meillä on erikseen luotu niin sanottu kisa-alue, johon päästämme korkeintaan kaksi lyöjää kerrallaan. Katsojia kisaan ei kutsuta paikalle, seuraamisen voi tehdä Planmeca Areenan Facebook -sivuilta”, Anttila jatkaa.

Planmeca Golf Areena

GeoGolf

Etsi luettavaa