Hyppää sisältöön

Genesis Open – Tiger, Rory ja Thomas unelmaryhmässä

Tiger Woodsin ja Rory McIlroyn eivät koskaan päässeet kunnolla kohtaamaan kilpailujen voittotaistelussa. Nyt kaksikko nähdään ainakin samassa ryhmässä.

Justin Thomas, Tiger Woods ja Rory McIlroy pelaavat torstain ja perjantain kierrokset samassa ryhmässä. 

Tiger Woods palaa kotiseuduilleen Kaliforniaan pitkän tauon jälkeen. Hän pelasi Rivieran kentällä pelatun kilpailun viimeksi 2006. Tiger ehti pelata kilpailun kymmenen kertaa uran alkuvuosina ottaen kaksi kakkostilaa mutta ei onnistunut kaappaamaan pokaalia nimiinsä. Jos katsotaan osallistumisien määrää on kilpailu ollut Woodsille uran vaikein PGA Tourilla sillä hän on voittanut vähintään kertaalleen kaikissa suosikkikilpailuissaan. 

Rory McIlroy ja Justin Thomas eivät ole vielä saaneet parasta vauhtia käyntiin kaudella 2018. Rory tekee innokasta paluuta rikkonaisen kauden 2017 jälkeen ja Thomas yrittää sytyttää samaa liekkiä joka paloi viime kaudella. 

Tigerin paluu kilpagolfiin on ollut melko lupaava. Kipu ei ole haitannut pelaamista ja Hero World Challengessa taakse jäi Justin Thomas ja monta muuta hyvää pelaajaa. Woods pelasi sijalle T26, PGA Tour debyytissään Torrey Pinesissa. Rivieran puiden reunustamilla väylillä on avauslyöntien kuitenkin onnistuttava paremmin. 

Yksi tourin kauneimmista kentistä varmasti tarjoaa viihdyttävän ja mielenkiintoisen kilpailun. Mukana ovat myös kilpailun aikaisemmat voittajat Dustin JohnsonAdam Scott ja Bubba Watson

Lähtöajat

Etsi luettavaa