Hyppää sisältöön

Genesis Open – Tasokas pelaajalista Los Angelesissa

Genesis Open (Los Angeles Open) sai tänä vuonna entistä enemmän etukäteishuomiota, kun Tiger Woods ilmoitti pelaavansa kilpailun. Selkävaivainen ”Tiikeri” joutui perumaan osallistumisensa, mutta kilpailussa on mukana kahdeksan maailman kymmenestä parhaasta.

Kärkipelaajista Dustin Johnson aloitti parhaiten kirjauttamalla tuloksen 66 (-5). Kärkipaikkaa pitää kaksi lyöntiä paremmin pelannut Arnold Palmerin lapsenlapsi Sam Saunders (-7). 

Adam Scott teki vuoden 2017 debyytin PGA Tourilla ja pelasi tuloksen 68 (-3). Viiden kilpailun putkessa oleva Phil Mickelson aloitti viikon tuloksella -4. 

Kilpailun starttia hidasti aamuinen sumu, eivätkä kaikki pelaajat ehtineet maaliin ennen pimeää. Justin Thomas ja Jason Day jäivät tulokseen par, kun kierrosta on muutama väylä pelaamatta. Jordan Spiethille (-2) jäi kaksi väylää pelaamatta, kuten Hideki Matsuyamalle, joka on kierrostaan yhden alle. 

GettyImages

Japanilainen on pelannut loistavaa golfia talven aikana ja on noussut jo uhkaamaan maailmanlistan kärkipaikkaa. Voitolla Matsuyama nousisi maailman ykköseksi.

Perjantaille ennustetaan rankkasateita ja todella kovaa tuulta. Voi olla, että kentälle ei päästä lainkaan. Silloin kilpailu typistyy kolmen kierroksen mittaiseksi tai venyy maanantaille.

Leaderboard

 

Etsi luettavaa