Hyppää sisältöön

Genesis Open – Perjantain kierros oli selviytymistaistelu

Perjantain sääennuste tarkoitti sitä, että päivä tullaan keskeyttämään. Golfia ehdittiin kuitenkin pelata 5 tuntia ja 15 minuuttia.

Arpaonni lähtöaikojen suhteen ei aina suosi kaikkia. Perjantaina onnekkaita olivat ne, jotka eivät päässeet kentälle lainkaan. 

Peli keskeytettiin puolen päivän aikaan kun tuulenpuuskat yltyivät vaarallisen koviksi. Tuuli repi alas suuria puunoksia ja puuskat nousivat lähelle 20 m/s. 

Perjantain haastava keli vaati pelaajilta runsaasti kärsivällisyyttä mutta kentällä nähtiin silti myös hyvää golfia. Avauskierroksen kärkinimi Sam Saunders ei ehtinyt kentälle lainkaan mutta sai seuraa kilpailun kärjessä. 

Jhonattan Vegas pelasi perjantaina 14 reikää tulokseen -3 ja nousi jakamaan kärkipaikkaa tuloksessa -7. Vegas teki tulosta etenkin lähipelillä ja putterilla. Hän missasi kierroksella kuusi griiniä mutta sortui vain yhteen bogiin. 

Jordan Spieth (-5) nousi kohti kärkeä pelaamalla 16 reikää upeasti -3. Myös Spieth loisti lähipelissä tehden kierrokselle vain yhden bogin. 

Hideki Matsuyama liikkui väärään suuntaan tulostaululla pelattuaan 15 reikää kuusi yli parin. Maailmanlistan kärkipaikkaa uhkaavan japanilaisen huippujakso tulee hidastumaan ainakin viikoksi. 

Jason Day pysytteli perjantaina iskuetäisyydellä tuloksessa -2. 

Leaderboard

Etsi luettavaa