Hyppää sisältöön

Garcia jatkaa kärjessä: ”Aion antaa huomenna kaikkeni”

Sergio Garcia lähtee päätöspäivään hyvistä asemista.

Sergio Garcia on johtanut Dubai Desert Classicia jokaisen kierroksen päätteeksi. Huomenna hän lähtee päätöspäivään kolmen lyönnin johdossa.

Sergio Garcia hakee huomenna sunnuntaina uransa 12. voittoa Euroopan Tourilla. Garcian tulos kolmen kierroksen jälkeen on -16 (65-67-68).

Huomisesta tulee mielenkiintoinen päivä, sillä kilpailun kakkosena on maailmanlistan neljäntenä oleva Ruotsin Henrik Stenson. Vaikka miesten välillä on eroa kolme lyöntiä, ei Garcian voitto ole kirkossa kuulutettu. Stenson on pelannut tasaisen turnauksen ja on tuloksessa 13 alle (68-68-67). 

”Minulla on mahdollisuus voittaa Omega Dubai Desert Classic, joka on hieno tapahtuma. Aion antaa kaikkeni huomenna”, Garcia sanoi Euroopan Tourin sivuilla.

Pimeys yllätti pelaajat

Garcia joutui urakoimaan tänään ensin toisen kierroksen päätökseen ja pelaamaan vielä sen päälle kolmannen kierroksen. Häneltä meinasikin valo loppua kesken kaiken, ja aivan kaikki pelaajat eivät edes ehtineet pelata kierrosta loppuun.

”Voin vakuuttaa, että lopussa oli hyvin pimeää”, hän sanoi.

Garcia aloitti kolmannen kierroksen hieman epävarmasti, mutta onnistui pelaamaan takaysin peräti neljä alle parin aivan kuten Henrik Stenson.

Mielenkiintoinen hahmo kärkitaistelussa on myös Ian Poulter, jolla peli kulkee pitkästä aikaa. Hän pelasi tänään tuloksen 67 ja jakaa kolmatta sijaa.

Ilonen ei ehtinyt valmistautua kunnolla kierrokselleen

Suomen Mikko Ilonen ei onnistunut esittämään tänään parastaan. Alku meni pieleen, kun hänellä tuli kiire tiille.

”Minulle tuli kolmannelle lähdettäessä  olettamaani aiempi starttiaika. Valmistautuminen jäi lyhyeksi, olotila kierrokselle lähdettäessä oli hivenen levoton”, Ilonen sanoi tiedotteessaan.

Ilonen teki tänään neljä birdietä ja neljä bogia, joista par-kolmosilla peräti kolme.

”Lyhyillä väylillä tuli pari heikkoa vetoa, muuten oli hyvin tasaista menoa.  Par-viitosilla (-3) oli vahvaa tekemistä.”

”Sunnuntaina valmistautumiseen jää varmasti aikaa. Tavoitteena on saada tauluun kauden paras tulos”, Ilonen sanoi.

Tulosseuranta

Kilpailua voi seurata Viaplayltä ja Viasatilta
 

 

 

 

Etsi luettavaa