Hyppää sisältöön

GameBook julkaisi Digilehden: ”Haluamme tehdä golfista helpommin lähestyttävän harrastuksen”

GameBook julkaisi digilehden

Golf GameBook julkaisi uuden digitaalisen golflehden nimeltään Golf Society. Kannessa komeilee luonnollisesti GameBookin lähettiläänä pitkään toiminut Mikko Ilonen, jonka henkilöhaastattelu on yksi avausnumeron pääjutuista.

Golf GameBook on esitellyt uuden digitaalisen golfjulkaisun, joka löytyy netistä osoitteesta www.golfsociety.com. Aluksi suomen kielellä ilmestyvä Golf Society vie lukijat tutustumaan pintaa syvemmältä golfareihin, lajin ilmiöihin, matkakohteisiin ja välineisiin.

Golf GameBookilla on maailmalla yli 630 000 ja Suomessa yli 70 000 käyttäjää. He edustavat kaikkein aktiivisinta harrastajaryhmää, joille harrastus on usein myös tärkeä elämäntapa.

”Golf on maailman sosiaalisin peli, joka hyvän liikuntamuodon lisäksi tarjoaa mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin kaikkialla maailmassa ja kokea unohtumattomia elämyksiä upean luonnon keskellä”, toteaa Mikko Manerus, Golf GameBookin toimitusjohtaja ja perustaja.

”Golf Society on tehty myös lukijoille, jotka eivät vielä pelaa golfia. Haluamme tehdä golfista helpommin lähestyttävän harrastuksen ja luoda siitä entistä hauskempaa modernein digitaalisin keinoin. Golf Society on tärkeä uusi lisä, joka tukee hyvin meidän liiketoimintaamme.”

Mikko Ilosen henkiköhaastattelu on Golf Societyn avausnumeron ykkösjuttu

Mikko Ilosen henkiköhaastattelu on Golf Societyn avausnumeron ykkösjuttu

Golf Societyn ykkösnumeron kannessa on maamme menestynein ammattilainen Mikko Ilonen, joka kertoo lehden lukijoille syitä, jotka johtivat vetäytymiseen kilpakentiltä. Lehden matkailusivuilla vieraillaan Dominikaanisessa tasavallassa ja Skotlannin Turnberryssa. Väline- esittelyiden lisäksi mukana on tarinaa tällä viikolla pelattavasta The Masters Tournamentista, kauden ensimmäisestä major-kilpailusta.

Golf GameBookin mobiililaitteissa toimiva golfapplikaatio on luotu tekemään golfista entistä hauskempaa. Sovellus tarjoaa digitaalisen tuloskortin ja liveseurannan lisäksi mm. laajat tilastointimahdollisuudet, kenttätiedot ja GPS-väyläoppaan.

Kuluneen vuoden aikana suomalaisyritys on uudistanut myös Suomen Golfliiton digitaalisen ekosysteemin. Maaliskuussa golfin harrastajille esiteltiin uusi ainutlaatuinen ominaisuus, joka mahdollistaa virallisten tasoituskierrosten pelaamisen Golf GameBookilla.

Sovellus on ladattavissa App Storen kautta iOS-mobiililaitteille ja Google Playssa Android- puhelimille.

Golf Societyn digitaaliseen lehteen voi tutustua osoitteessa: www.golfsociety.com

Lähde: GameBook -tiedote

Etsi luettavaa