Hyppää sisältöön

Francesco Molinari ja Brooks Koepka kirittävät Tigeria PGA Championshipissa

Tiger Woods ja Dustin Johnson ovat vedonlyöntitoimistojen kaksi suurinta suosikkia kauden toisessa majorissa.

Mikko Korhosen pelikaverit Bethpage Black-kentällä julkistetaan tulevan viikon perjantaina.

PGA Championshipin lopullinen 156 pelaajan osallistujalista julkistetaan alkuviikosta. Yhden valmiin peliryhmän PGA of American kilpailutoiminnoista vastaava Kerry Haigh julkisti jo edellisviikolla. 

Traditioista halutaan pitää kiinni, niinpä kolmen viimeisen majorin ykköset, Brooks Koepka ( US Open & PGA), Francesco Molinari (Open Championship) ja Tiger Woods (Masters) villitsevät kahtena ensimmäisenä päivänä yleisöä samassa ryhmässä.

Ryhmässä on tavallista enemmän sähköä .Tiger Woods ja Francesco Molinari olivat päätöspäivänä samassa ryhmässä Open Championshipissa ja Mastersissa. Woods oli PGA Championshipissa se pelaaja, joka sunnuntaina ahdisti Koepkaa pisimpään, jääden tästä lopulta kahden lyönnin päähän ja kakkoseksi.

Mastersin voittonsa jälkeen Tiger Woods on ensimmäistä kertaa sitten kauden 2013 ennen majoria kilpailun ykkössuosikki. Bethpagessa neljä suurinta suosikkia ovat tässä järjestyksessä Tiger Woods, Dustin Johnson, Rory McIlroy sekä Brooks Koepka.  Erot kolmen ensimmäisen välillä ovat niin pieniä, että järjestys voi vielä muuttua ennen 16. toukokuuta käynnistyvää kisaa.

Virallinen starttilista julkistetaan 10. toukokuuta.

Mikko Korhosen varmistettua sunnuntaina paikkansa toista kertaa PGA Championshipiin, Pohjoismaista edustajia on kaikkiaan kuusi.

Korhonen karsiutui 2018 uransa ensimmäisessä majorissa viikonlopun kierroksilta yhdellä lyönnillä.

Henrik Stenson, Alex Noren ja Alexander Björk edustavat Ruotsia, Torbjorn Olesen sekä Lucas Bjerregaard Tanskaa.

Stenson on sijoittunut kahdesti kolmanneksi, yhteensä viisi kertaa seitsemän ensimmäisen joukkoon. 

Thomas Björnin saldo on vielä komeampi, hän on ollut kerran toinen ja kerran kolmas. Björn ei kuitenkaan ole mukana kilpailussa.

Etsi luettavaa