Hyppää sisältöön

Foursome osoitti haastavuutensa perjantaina – Suomella heikko lopetus, mutta Korhonen tyytyväinen peli-ilmeeseen

Torstaina kolme joukkuetta pelasi best ball -kisan kymmenen alle parin. Perjantaina paras kierrostulos ei edes alkanut kuutosella. Suomi putosi tulosluettelossa heikon lopetuksen takia.

Perjantaina pelattiin kylmässä, sateisessa ja tuulisessa kelissä. Suurin osa joukkueista päätyi kierroksella yli parin. Foursome-osio on tunnetusti haastava, mutta heikko tulostaso oli yllättävää torstain tulituksen jälkeen. 

Vain kolme joukkuetta onnistui alittamaan parin, ja kaikki tekivät hyvää nousua tuloslistalla. Belgian joukkue (63-71) nousi jakamaan kärkisijaa tuloksella -10 Etelä-Korean kanssa (62-72).  Korealaiset pysyivät kärkipaikalla pelaamalla tänään par-tuloksen.

Päivän paras tulos oli Meksikolla, kun hyvässä vireessä oleva Abraham Ancer johti joukkueensa tulokseen 70 ja nosti yhteistuloksella -7 Meksikon sijalle seitsemän. 

Suomalaiskaksikko Mikko IlonenMikko Korhonen oli hyvissä asemissa vielä kierroksen puolivälissä. Mikot olivat vain kahden lyönnin päässä kärjestä ennen seitsemää viimeistä reikää, mutta surkea lopetus käänsi päivän tulokseksi 75 ja pudotti tuloslistalla sijalle T14 (-3). 

Heikosta lopetuksesta huolimatta Korhonen oli tyytyväinen suomalaisten peli-ilmeeseen tänään.

”Kemiat toimivat välillämme hyvin. Hemmetin hyvää peliä tänään tosi kovassa kelissä. Ansaittiin enemmän kuin mitä saatiin tänään, molemmat veti loistavasti koko päivän”, Korhonen kommentoi tiedotteessaan.

Australian isäntäjoukkue pelasi foursome kierroksen neljä yli parin pudoten tulokseen -6 ja kahdeksanneksi. Toinen torstain kärki Englanti sai aikaan tuloksen 74 ja jakaa kolmatta sijaa (-8).

Ennakkosuosikeista Englannin joukkue näyttää edelleen vahvalta voittajaehdokkaalta. Ian Poulter ja Tyrrell Hatton saivat harjoitusta joukkuepelistä Ryder Cupissa ja ovat tilastollisesti kilpailun vahvin kaksikko. Viikonlopulle on luvattu lisää sadetta, mikä on englantilaiselle kotoisa keli, kuten videolla näkyy:

Tulospalvelu

World Cupin näyttää suorana lähetyksenä Viasat ja Viaplay

Etsi luettavaa