Hyppää sisältöön

Finnair Plus Open -kiertueella hole-in-one-palkintona Mercedes-Benz

Finnair Plus Open on uusi viiden osakilpailun golfkiertue, joka on tarkoitettu kaikille laadukkaista golftapahtumista kiinnostuneille. Kiertueen kruununa on se, että tekemällä hole-in-onen voi voittaa Mercedes-Benzin henkilöauton.

Finnair Plus Open kiertue käynnistyy lauantaina Kultaranta Golfissa. Kauden mittaan osakilpailuja järjestetään eri puolella Suomea viisi kappaletta.

Pelimuotona on henkilökohtainen pistebogey, jossa maksimitasoitus on 36. Kilpailumaksuun sisältyy 18 reiän kilpailun lisäksi omaehtoinen harjoittelu rangella ja palkintojenjaon yhteydessä tarjottava lounas.

59 euron kilpailumaksuun kuuluu myös give away -paketti, joka sisältää muun muassa Mizunon palloja.

Jokaisessa kilpailussa palkitaan kolme parasta. Lisäksi kilpailussa on erikoiskilpailuja, joiden voittajat palkitaan.

Tekemällä holarin kilpailussa on mahdollisuus voittaa yhdellä väylällä Mercedes-Benz A160 -henkilöauto. Muilla par 3 -rei’illä holaripalkintoina on Finnairin Euroopan-lennot kahdelle.

Osakilpailujen voittajat kutsutaan Italiaan

Osakilpailujen voittajat kutsutaan Italian Castel Conturbiassa 27.-29. syyskuussa pelattavaan finaaliin.

Castel Conturbia on 27-reikäinen Robert Trent Jones Sr:n suunnittelema kokonaisuus vain puolen tunnin automatkan päässä Milanon lentokentältä. Finaalimatkalla yövytään Castel Conturbian omassa neljän tähden hotellissa.

Matkan aikana ehtii golfin lisäksi tutustua myös Lago Maggioren viehättäviin kyliin. Finaalimatkan ohjelmasta vastaa Italian golflomiin erikoistunut Hurray! Italia Golf.

Finnair Plus Open -golfkiertueen kisat pelataan arvostetuilla ja suosituilla kentillä ympäri Suomea.

Kilpailuihin ilmoittaudutaan suoraan kentän caddiemasterilla tai maksamalla pelaamiseen oikeuttava palkintosetelin Finnair Plus -pisteillä tai valitsemallasi pisteiden ja rahan yhdistelmällä.

Palkintosetelin voi ostaa myös pelaajalle, joka ei ole vielä Finnair Plus -jäsen. Palkintosetelin voi lunastaa Finnair Plus -sivuilta.

Paikkoja rajoitetusti, ilmoittaudu heti!

Finnair Plus Open -kiertueen aikataulu:

  • Kultaranta Golf, Naantali la 25.5.
  • Tammer-Golf, Tampere la 8.6.
  • Pickala Golf, Siuntio la 15.6.
  • Tahko Golf, Kuopio la10.8
  • Paltamo Golf la 24.8.

Lue lisää Golftapahtumat.fi-sivulta

Etsi luettavaa