Hyppää sisältöön

Finaalikisa on käynnissä Dubaissa – Samooja jakaa toista sijaa!

Kalle Samooja on aloittanut uransa ensimmäisen European Tourin finaalikilpailun lupaavasti.

Kalle Samooja on aloittanut loistavasti Dubaissa pelattavan European Tourin loistavasti.

European Tourin päätöskilpailu DP World Tour Championship on käynnissä, ja suora lähetys kisasta alkoi Viaplayltä ja V Sport Golf -kanavalta yhdeksältä.

Ensimmäiset pelaajat lähtivät kierrokselle klo 5.15 Suomen aikaa ja lähestyvät jo kierroksen loppua. Suomen Kalle Samooja starttasi klo 7.10 ja on aloittanut uransa ensimmäisen finaalikilpailun lupauksia herättävästi. Turkulainen on seitsemän reiän jälkeen tuloksessa -2, mikä riittää toiseen sijaan, kun ennakkosuosikit eivät ole vielä aloittaneet kierrosta.

Samooja aloitti tekemällä viisi perättäistä paria. Sen jälkeen hän onnistui tekemään päivän ensimmäisen birdien 170 metriä pitkälle par 3 -reiälle ja toisen perään 523 metriä pitkälle par 5 -reikä seiskalle.

Kilpailua johtaa Malesian Gavin Green, joka on kuuden reiän jälkeen tuloksessa -3. Toista sijaa jakaa tällä hetkellä yhteensä seitsemän pelaajaa, joista yksi on Samoojan pelikaveri Callum Shinkwin.

Shinkwin on se pelaaja, joka esti Kyproksella uusinnassa Samoojaa ottamasta uransa ensimmäisen European Tourin voiton.

Välimäki starttaa klo 9.35

Suomesta kisassa on mukana myös Sami Välimäki, jonka lähtöaika tänään on klo 9.35. Välimäki, joka on rankingissa sijalla 18, pelaa tänään Belgian Thomas Detryn kanssa.

Pelaajat lähetään ensimmäisenä päivänä matkaan käännetyssä järjestyksessä siten, että rankingin parhaat lähtevät viimeisenä. 

Race-to-Dubai-listauksen kaksi parasta pelaajaa Patrick Reed ja Tommy Fleetwood pääsevät kiertämään Jumeirah Estaten Earth-kenttää klo 10.45 Suomen aikaa.

Kolmena edellisenä vuotena DP World Tour Championship on voitettu tuloksilla -19 ja -18.

Tulospalvelu

European Tour on katsottavissa Viaplayltä ja V Sport Golf -kanavalta

Etsi luettavaa