Hyppää sisältöön

FedEx St. Jude Classic – US Openin suosikit vireessä

Dustin Johnson ja Brooks Koepka saivat hyvän alun Memphisin PGA Tour -kilpailussa.

Pelaajien tavoitteena on saada hyvä tekninen ja henkinen valmistautuminen ensi viikon US Openiin. Kilpaileminen on monille paras mahdollinen harjoitus, jos tankissa on riittävästi energiaa kahteen peräkkäiseen kisaviikkoon. 

Puolustava US Open -mestari Brooks Koepka aloitti kilpailun tuloksella -4 ja jakaa toista sijaa. Kahden vuoden takainen mestari Dustin Johnson pelasi lyönnin huonommin tulokseen 67, -3. Kilpailua johtaa Irlantilainen Seamus Power (-5)

Hyviä tuloksia nähtiin myös tourin vanhemmilta pelaajilta. Phil Mickelson pelasi torstaina tuloksen 66, -4 ja on usein etusivulla FedEx St. Jude Classicissa. Kaudella 2018 Steve Striker (-4) on pystynyt kahteen voittoon Champions Tourilla ja läpäissyt viisi cutia PGA Tourilla. Hän ansaitsi karsinnasta pelipaikan US Openiin.

Retief Goosen voitti US Openin Shinnecock Hillsin kentällä 2004 ja esitti torstaina parempaa pelivirettä tuloksella -3. Näyttää kuitenkin siltä, ettei Goosen saa pelipaikkaa ensi viikon kilpailuun. 

Shinnecock Hills ei suosinut pitkälyöntisiä pelaajia vuoden 2004 kilpailussa. Kenttää on pidennetty 500 jaardilla, mutta uskon sen säilyttäneen luonteensa vaatien enemmän tarkkuutta kuin pituutta, mikä antaa paremman mahdollisuuden vanhemmille pelaajille kilpailla voitosta. Tämä voi olla Mickelsonin ja Strikerin viimeinen mahdollisuus. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa