Hyppää sisältöön

FedEx Cup -voittaja mukana traagisessa kuolonkolarissa Los Angelesissa

Bill Haas on olosuhteisiin nähden hyvässä kunnossa

Bill Haas koki elämänsä ikävimmän tapahtumasarjan tiistaina. Kuuden vuoden takainen FedEx Cupin voittaja oli vähällä menettää henkensä.

Los Angelesissa tapahtui tiistai-iltana karmea auto-onnettumuus. Ferrari pyöri tapahtumasarjassa ympäri törmäten BMW-merkkiseen autoon North Chautauqua Boulevardilla vain muutamien kilometrien päässä PGA Tourin tämänviikkoisesta kisakentästä Riviera Country Clubista. 

Autonkuljettaja menetti henkensä kolarissa. Pelkääjän paikalla istui kuljettajan ystävä Bill Haas, joka joutui sairaalaan hoitamaan vammojaan.

Kolarissa oli osallisena myös kolmas auto, johon Ferrari osui, ennen kuin kuski menetti auton hallinnan. Kyseistä katumaasturia ajoi näyttelijä Luke Wilson, joka ei kärsinyt vakavia vammoja. 

Haas oli majoittumassa tuttavaperheensä luona, jonka jäsen Ferrarin kuljettaja oli. Haasin oli määrä kilpailla torstaina käynnistyvässä Genesis Openissa, mutta hän ymmärrettävästi vetäytyi kilpailusta. Haasin manageri välitti myöhemmin medialle tiedotteen, jossa kerrottiin seuraavaa.

”Bill vältti vakavimmat vammat onnettomuudessa, mutta on luonnollisesti poissa tolaltaa hyvän ystävänsä kohtalosta. Hänen ajatuksensa ovat nyt ystävän perheen luona. Bill matkustaa kotiinsa Greenvilleen parantumaan ja käsittelemään tapahtumutta.” 

Bill Haasin isä on golflegenda Jay Haas, joka vahvisti, että Bill ei kärsinyt vakavia vammoja, vain pientä turvotusta ja kolhuja jaloissa. Hän tulee paranemaan täysin pelikuntoon.

Etsi luettavaa