Hyppää sisältöön

FedEx Cup Playoff – Eurooppalaiset kärjessä Bostonissa

Justin Rose ja Russell Knox saivat hyvän startin playoffien toisessa kilpailussa.

FedEx Cupin playoffit jatkuvat TPC Bostonissa Dell Technologies Championshipissä. Mukana on pisteiden 90 parasta, joista 70 jatkaa ensi viikolle. 

Kilpailun kärkeen pelasi Justin Rose kierrostuloksella -6. Russell Knox jakaa toista sijaa tuloksessa -5. 

Rose missasi viime viikolla kauden ensimmäisen cutin. Hän käytti ylimääräiset päivät lepoon ja tehokkaaseen harjoitteluun. Perjantain avauskierroksella hän loisti pelin kaikissa osa-alueissa. Hän oli Storkes Gained tilastoissa päivän paras pallonlyöjä ja puttasi lyönnin keskiarvoa paremmin. 

Rosen lisäksi nimimiehiä löytyy alle parin tuloksesta. Dustin Johnson on hyvissä asemissa tuloksessa -3. Ruotsalaiskaksikko Alex Noren ja Henrik Stenson ovat -2, samoin kuin Jordan Spieth

Rory McIlroy vietti viime viikon harjoitellen Floridassa ja jätti playoffien avauskilpailun väliin korjatakseen toistuvia svingiongelmia. Mies löi perjantain avauskierroksella neljätoista griiniosumaa mutta ei saanut palloa riittävän lähelle reikää. Birdejä tuli vain kaksi ja päivän tulos jäi pariin. 

Tiger Woodsin svingi oli hieman sekaisin perjantaina. Hän osui vain puoliin griineistä ja hävisi lyöntejä myös avauksissa. Yllättäen Tigerin bägistä löytyi jälleen uusi putteri, joka toimi loistavasti pelastaen tulokseksi 72, +1. TaylorMade malli muistuttaa hyvin vahvasti miehen vanhaa tuttua Scotty Cameronia vaikka väri on musta. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa