Hyppää sisältöön

FedEx Cup jatkuu mielenkiintoisena

Jason Day, Jordan Spieth, Rickie Fowler ja Phil Mickelson kaikki kärkikymmenikössä.

BMW Championship alkoi jännittävästi. Kärjessä on Marc Leishman huikealla tuloksella 62, (-9). Heti kärjen takana on joukko mielenkiintoisia pelaajia. 

Jason Day pitää toista sijaa tuloksella 64 (-7). Loukkaantumisista ja svingiongelmista toipunut Day on näyttänyt elonmerkkejä loppukaudesta. Torstain loistava pallonlyöminen osoitti asioiden liikkuvan oikeaan suuntaan. 

Jordan Spieth ja Rickie Fowler jakavat viidettä sijaa tuloksella 65 (-6). Molemmat saivat kierroksesta paljon irti. Spieth kuvaili tulostaan odotettua paremmaksi sillä aamun range sessio oli ollut melko kehno. Putteri teki kuitenkin reilusti birdejä 4-6 metrin matkalta. 

Fowler sai kierrokselleen hurjan vaihteen takaysillä. Kuusi peräkkäistä bridiä väylille 12-17 nostivat hänet kärkisijoille. Tuloksenteko oli pääasiassa lähipeliä, mikä ei välttämättä lupaa tasaista viikkoa. 

Phil Mickelson kertoi pelin löytyneen. Kuudes sija kaksi viikkoa sitten auttoi hänet Presidents Cup joukkueeseen. Tällä viikolla hän avasi kilpailun tuloksella 66 (-5) ja kertoi tuloksen tulleen helposti. Hän jätti pelin salaisuudet pimentoon mutta mainitsi, että yksinkertaiset muutokset ovat nostaneet kehon ja mielen energiatasoa. Parempi keskittyminen on auttanut tekemään tulosta. Torstaina Phil onnistui tasaisesti pelin kaikilla osa-alueilla. 

Leaderboard

 

Etsi luettavaa