Hyppää sisältöön

Fatbike-yrittäjä tempaisi Imatralla – toimitusjohtaja raivoissaan: ”En voi ymmärtää tuollaista toimintaa”

Tämä markkinointitempaus ei ole herättänyt golfarien varauksetonta hyväksyntää.

Imatran Golfissa hieraistiin silmiä sunnuntai-iltana. Paikallinen fatbike-safareita järjestävä yrittäjä oli repäissyt todellisen markkinointitempauksen Imatran Golfin viheriöllä. Yrittäjä kehotti golfkentän toimitusjohtajaa löysäämään kravattiaan tämän soitettua kuvasta vastanneelle henkilölle.

Imatran Golfin toimitusjohtaja Turkka Ollikainen hieraisi silmiään sunnuntai-iltana. Hänen eteensä pamahti Instagram-kuva, jossa paikallinen fatbike-safareita järjestävä yrittäjä poseeraa takamus paljaana ”virtsaten” Imatran Golfin viheriöllä olevaan reikään. Eikä tässä vielä kaikki, hän on merkinnyt kuvaan Imatran Golfin ja kertoo järjestävänsä seuraavat safarit kentällä. 

Ollikainen ei ihan täysin niellyt vitsiksi tarkoitettua kuvaa. 

”Jos tuo on jonkun mielestä markkinointia, niin aika huono maku on kaverilla. Erityisen harmittavaa tuossa on se, että hän vielä tägännyt meidän kentän siihen ja lähes tulkoon yllyttää ihmisiä pyöräilemään kentille”, Ollikainen perustelee. 

Selkeästi hiilenä aiheesta ollut toimitusjohtaja soitti suoraan kuvan ladanneelle Kääriäiselle ja kertoi näkemyksensä. 

”Sieltä alkoi kaikenmaailman selitykset virtaamaan. Ei tuntunut ihan hirveästi päässä liikkuvan kuvatempausta toteutettaessa”, Ollikainen jatkaa. 

Alueen vuokrasopimuksessa lukee, että kentällä menevät tiet ovat avoinna kaikille liikkujille. 

”Ei meillä ole juuri ongelmaa täällä haja-asutusalueella liikkuvien kanssa. Suurin osa ymmärtää vaarat kentällä liikkuessa, mutta aina välillä alueelle eksyy liikkujia, jotka eivät ymmärrä reagoida fore-huutoihin. Varsinaisesti pyöräsafarille golfkenttä ei tietenkään olisi oikea paikka”, Ollikainen muistuttaa. 

Ollikainen myös lupasi yrittäjälle, että he eivät halua olla tukemassa toimintaa. 

”Kyllä meidän pelaajamme ovat yhdenmukaisesti olleet sitä mieltä, että tämän yrittäjän palveluita emme tule käyttämään tai markkinoimaan eteenpäin”, Ollikainen kertoi. 

Jos kaikki näkyvyys on positiivista, on kuvan ladannut yrittäjä onnistunut tempauksessaan todella hyvin. Kuva on levinnyt golfareiden keskuudessa kuin kulovalkea. Instagramissa Kääriäinen perustelee kuvaa seuraavasti: 

”Soittivat Imatra Golfista ja onnittelivat hienosta kuvasta, lupasivat suositella kaikille jäsenilleen läskipyörien vuokrausta ! Huikee juttu ! Puhuivat myös jostain rikosilmotuksesta ja korvausvaatimuksesta ja hetken aikaa puhelimessa juteltuani ei soittajalle ollutkaan ihan selvä, että mistä aiheesta rikosilmotus oikein tulis tehdä ja korvausvaatimuksen summakaan ei ollut alkuunkaan tiedossa. Elikä skrakaa vähän löysemmälle ja läskipyöräilemään. Ps. Kusemistahan ei oikeesti tapahtunut ja koko kuva episodi kesti n. 5sekuntia, pyöräkin talutettiin viheriölle, koska siellä on polkupyöräily kielletty”, Kääriäinen puolusteli kommentissaan. 

 

Läskipyöräilyn lisäx kävin tutustumassa golffiin, hieno laji ! Seuraava Imatran fatbikesafari onkin sitte #imatrangolf seuralle 🙂 Let’s go to #humor #imatra #fatbikevuokraus #golf #feltbikes #feltbicycles #carbon #nextie #myi9 #pink #sweetprotection #buff #camelbak #visitimatra #finland #holeinone

Henkilön Jani Kääriäinen (@fillarihemmo) jakama julkaisu Elo 26, 2018 kello 9.16 PDT

 

Etsi luettavaa