Hyppää sisältöön

European Tourista Birdietimen merkittävä omistaja

Mikael Back kätteli loistavan sopimuksen European Tourin kanssa

Birdietimen opetusvideot tulevat jatkossa olemaan merkittävä osa European Tourin sisältöä. Suomalaisyrityksen perustaja Mikael Back on luonnollisesti innoissaan entistä tiiviimmästä yhteistyöstä.

European Tourista tuli suomalaisyrityksen Birdietimen merkittävä omistaja uuden yhteistyön myötä. Birdietime panostaa entistä enemmän verkkovalmennukseen ja opetussisältöihin maailman parhaiden valmentajien materiaalilla. European Tour tavoittaa pelaajat ympäri maailman ja Birdietime tuottaa laadukkaan sisällön paremman golfin edistämiseksi.

Yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja Mikko Back oli luonnollisesti yhteistyöstä mielissään. European Tour saa yhteistyöstä käyttöönsä ja omaan mediaansa parhaat opetuspalvelut ja omistuksen myötä motiivin jakaa paljon sisältöä promoten Birdietimea.

”Ohjelmamme avulla pelaajat ympäri maailman voivat löytää parhaita tapoja harjoitteluun verkosta. Netti on täynnä opetusvideoita ja niitä läpi kahlaamalla moni sekoittaa itsensä tiedolla. Me pystymme luomaan yksilöllisiä opetusohjelmia ja johdonmukaisia vinkkejä golfin kehittämiseen”, Back kertoo Birdietimen verkkovalmennuksista.

European Tour on paitsi kiertue, mutta se on myös Euroopan suurin golfmedia.

”European Tour tuottaa paljon golfaiheista sisältöä, mutta heiltä puuttuivat opetuspalvelut kokonaan. Se teki yhteistyöstä erittäin luonnollista ja omistuspohjan myötä molemmilla tahoilla on yhteinen motiivi Birdietimen suosion kannalta”, Back iloitsee.

Birdietime on maksullinen palvelu kuluttajalle. Viiden päivän kokeilujakso on ilmainen, jonka jälkeen palvelu maksaa alkaen kymmenen euroa kuussa. Sillä saa itselleen käyttöön kaikki opetusvideot ja räätälöidyt opetuspalvelut.

”Lisää sisältöä tuotetaan jatkuvasti. Ensi viikolla on luvassa lisää materiaalia muun muassa räätälöityihin harjoitteisiin. Luvassa on muun muassa talviharjoitteluun erikseen annettavia vinkkejä maailman parhailta opettajilta. Opetusohjelmat tehdään niiden tietojen pohjalta mitä pelaajat meille tarjoavat pelintasosta ja käytettävästä aikamäärästä lähtien”, Back taustoittaa.

Suomalaisyrityksen sisältöä on jatkossa luvassa entistä enemmän myös European Tourin omissa kanavissa.

”European Tour tavoittaa satojatuhansia ihmisiä ympäri maailman. Se on mediana aivan loistava yhteistyökumppani ja odotamme innolla tulevaisuutta”, Back päättää. Birdietimen palvelu löytyy niin mobiilista kuin selaimesta

Yrityksen valmentajiin kuuluvat muun muassa sellaiset valmentajalegendat kuin Hugh Marr, Robert Rock, Phil Kenyon ja Peter Kostis. Lisäksi vinkkejä antaa moninkertainen Ryder Cup -pelaaja Paul Casey. Lisäksi rosterista löytyy osaamista niin fysiikka- kuin mentaalipuolelta. 

BirdieTimen palvelu löytyy niin mobiilista kuin selaimesta

Etsi luettavaa