Hyppää sisältöön

European Tourin pitkäaikainen intialaistähti pidätettiin salametsästyksestä

Jyoti Randhawa ja hänen caddiensa ovat kiinniotettuja salametsästyksestä

Jyoti Randhawa oli pitkään yksi intialaisen golfin supertähdistä. 46-vuoden ikään kerennyt Randhawa on ollut pelillisesti jo pitkään kaukana parhaastaan, mutta tällä kertaa hän nousi otsikoihin muiden syiden myötä.

Jyoti Randhawa on pidätetty kotimaassaan Intiassa yhdessä pitkäaikaisen caddiensa Mahesh Virajdarin kanssa. Syynä pidätykseen on salametsästys, sillä kaksikko oli saanut kiinni suojellun punaisen viidakkokanan ja he olivat myös teurastaneet eläimen. 

Rikos tapahtui Dudhwa Tiger Reserven luonnonsuojelualueella Intiassa. Randhawan ja Virajdarin kiinniotto tapahtui luonnonsuojelualueen reunalla sijaitsevalla Randhawan isän maatilalla. 

Alueelta löytyi myös toisen intialaisen villieläimen nahka ja ampuma-ase. Kahdeksankertainen Asian Tour -voittaja istuu parhaillaan tutkintavankeudessa ja oikeudellinen prosessi on aloitettu. 

”Se pitää paikkaansa, että heidät on lähetetty vankilaan. Tämän lisäksi oikeudellinen prosessi on aloitettu”, kertoo alueen vastuuhenkilö Ramesh Pandey.

Randhawa parhaat saavutukset European Tourilta ovat kakkossija Espanjan avoimista ja viides sija BMW PGA Championshipista. Parhaimmillaan Randhawa oli maailmanlistalla sadan parhaan joukossa. 

Asiasta uutisoi Suomessa ensin MTV Urheilu.

 

Etsi luettavaa